Komentari (380)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Onda se bavi privatnim poslom, u privatno vrijeme i nemoj biti javna osoba. Pa onda piši po FB šta hoćeš.
Glupačo, to je isto da sad u Njemačkoj reprezentaciji Swainstaiger povikne 'Zieg heil' a Angela Merkel ga pohvali kako je patriot??? Nego otkud ti u ministarstvu okoliša??? Pjevaš uspavanke šimširima oko parlamenta jel???!!
dobro je pa nisu i njoj hakirali fb profil. Bar je priznala da je ustaska nedojebana
PRIKAŽI ODGOVORE (32)
ne, tuko, u komentarima onih koji te napadaju se vidi stav o ustasama, fasistima i nacistima! ne vrijedjaj Hrvate! To nije hrvatski, vec ustaski pozdrav. Znam masu Hrvata koje je zgrozilo tvoje velicanje ustastva! Stidi se i sakrij se u rupu iz koje si ispuzala, kamenjarko tupava!
odlicno napisano,od mene lajk ko kuca
Kraljica,samo se nedaj . Hrvati su uz tebe.
fufica, u glavama idiota je kraljica
A jel?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kobila...
Cuj sell alejkum povezuje s ustaskim poklicima! Boze pozi, i opismeni pojedince i balkanske narode! Salam na arapskom jeziku znaci mir, Salom na hebrejskom isto mir i u tim zemljama bliskog istoka koriste ga svi i jevreji i muslimani i krscani zavisno kojim jezikom se sluze arapski i hebrejski a ista su porodica semitskih jezika isto tako rijec Bog izvedenica od aramejskog EL-AL pa se na hebrejskom kaze ELLOH na arapskom ALLAH, a ne znaci nista drugo do Bog, seljacine jedne, knjigu u ruke,a ne samo za dom spremni, ima nesto i van doma!!!!
E da ti to ne objasni, mi ne bi znali. Pretpostavljam da je to objašnjenje za široke mase??
Prodaj svoj harem radi malo tuđeg...
Vjerovatno su te sponzori iz HDZ-a počeli pripremati za nekakvog poslanika 2014-te. No istrčala si pred rudu. Sama pala, sama si se ubila. Pokušaj na izborima u Hrvatskoj možda i prođeš. Bosnu zaboravi! A da vidim ko će te zadržati na poslu, čak ni u Strazbur ne smiješ! Tamo bi prošla kao na Eurosongu.
ko je nju vukao za jezik uopste ?
http://en.wikipedia.org/wiki/Za_dom_spremni Eto vam neuka bijedo koja ima obraza opravdavat išta, da pročitate šta znači "Za dom spremni" i čemu je ekvivalent. Ne znam kako vas nije stid više. Što je najtužnije ovi stariji ljudi su većinom oguglali o sve ovo, al kad vidim ovog balavca od 25 godina da opravdava nešto o čemu očigledno ne zna ništa, smuči mi se.
ogranicena si ti k'o balkon, spadalo jedno! takav debil na grbaci drzave, koju ona ni ne priznaje! puuu
A vidi joj slike jebo je patak....
NIšta novo! Samo lud čovjek nije svjestan, da su hrvati fašisti, samo što to dosta dobro skrivaju osim u ovakvim specifičnim situacijama, kada dobiju napade iskrenosti... Poznavajući razmjere najmonstruoznijih zločina što su ustaše prvile srbina u drugom svjetskom ratu, mogu slobodno, i čiste savjesti da kažem, da ne dao Bog, da ja mogu da sudim ovom fudbaleru i ovoj pjevaljki!
O kojoj domovini ona prica ba pa mars u hravatsku ako ti je domovina sta ces ovdje ko da te neko drzi jos platu uzimas od BOSANACA I HERCEGOVACA (ko se smatra pripadnikom neke druge nacije oprostite) ako ti je hrvatska domovina RAZLIGU!!
tisina!!!
i ti isto
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ne kontam kako neko moze imati na fb par hiljada prijatelja, i onog koga zna i ne zna jos u isto vrijeme biti neka kurceva licnost a pricati kako je fb njegova privatna stvar -.-' glupacoooooooooooo jbm ti porodicu
Treba znati da je plaćaju svi porezni obveznici, a ne samo Hrvati....
Ibrahim Pjanić i Avdaga Hasić bosanski Zmajevi!
osoba predstavljala BIH kao svoju drzavu na Eurosong-u, radi u drzavnim institucijama BIH, ( i 100 % si posao dobila preko štele) i još kličeš to što kličeš....... SPREMNA CURA nema šta....