Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sudije i tuzioci najveci lopovi. Svi su u talu sa ovom mafijom, pogotovo iz Sunrisea. Pretrpani Opcinski sud u Sarajevu, dok je na njegovom celu bio Goran Salihovic, danas glavni drzavni tuzilac Tuzilastva BiH znao je i dao zeleno svjetlo da se predmeti Sunrisea prekoreda i mimo svih zakona i pravila rjesavaju u korist ove mafije, na stetu gradjana. Milionske koristi. Sta je Haladin Salihovic, clan UO Sunrisea, Goranu? Sta je Jahjaefendic iz ZIFa MiGroup (firma ovih kriminalaca) predsjedniku Kantonalnog suda u Sarajevu Jasminu Jahjafenedicu. Znam da su Mirsad Milavic jedan od vlasnika SUnrisea i Jasmin J, veliki haveri jos dok su zajedno bili clanovi komisije za pracenje povratka i donacije, pa je Mirsad usput tad sa ratnim zlocincem s Grbavice osnovao humanitarnu fondaciju Sunrise. Znamo visemilionsku imovinu lopovcine Mirsada i njegove Jasne, ali interesantne su imovine i ovih sudija. Go lopov i kriminalac. Pustite Gasija, on je pionir za ove SAS-ovce.
I treba. Medjutim u Federaciji BiH zelenastvo je dozvoljeno po zakonu. MKF Sunrise lihvari po zateznim kamatnim stopama od 150% na godisnjem nivou. Sve to odobrava onaj kriminalac Zlatko Bars i njegova Agencija za bankarstvo FBiH. Ako slucajno ne pristanete na te kamate nakon kasnjenja rata, onda vam uz pomoc korumpiranih sudija Opcinskog suda u Sarajevu blokiraju imovinu vrijednu vise stotina hiljada maraka zbog duga od par hiljada i sve pripreme za prodaju. Naravno sve se to rjesava ekspresno na ovom korumpiranom sudu, za 1 radni dan. Samo treba provjeriti te relacije izmedju vlasnika i uprave Sunrisea (Mirsad i Jasna Milavic, Milan Seselj, Zoran Ducic, Uglejsa Kisic, Dzafer Prevljak) sa sudijama i tuziocima i to do samog vrha ovih instituicija, a tu je i jos veci kriminali sa njihovim ostalim firmama (GP Vranica, GP Bosna, ZIF Mir Group, Market investment.... ) Jedan veliki kriminal i tal tezak stotine miliona KM. Nimalo nije situacija bolja ni u ostalim kantonima, pogotovo ZE-DO..
eto šta ti je sudstvo a ne federacija sve lopovi
Ne trci jos,sacekaj drugostepenu odluku haha