Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predlažem da se na šehovima osnuje armija k.u.raca.Da se k.u.rci dobro vojno osposobe i da se najbolje karine posalju u napad na Federaciju i balije.Da napravimo kurocoid.Pa da nas opet tuže majke ali sad za kurocoid!
nemoguća misija... jer ste svi pi.čke
mnoge bosnjace udovice ce te poselamiti :)))))
SEHITLUCI KLITORIS, SEHITLUCI!
Banj brdo hahaha. To su Sehitluci
ajde ne lupaj..otkud sehidi u banja luci to sto su komunisti voljeli da sire brastvo i jedinstvo je druga prica...bilo i neponovilo se u banja lucu je i u najgora vremena ndh bilo 70% srba...dakle na srpskoj zemlji nema sehitluka