Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast i čestitke ovim vrijednim ljudima. Ovo su pravi primjeri predstavnika crkve i drugih vjerskih zajednica, a ne kao neodgovorni kardinal Puljić koji zaziva nekakve zločince Hitlere i slične nepodovštine. Nekada su crkva i općenito vjerske zajednice, bile i škola, i bolnica, i svašta još nešto, a danas je većina, nažalost, stavljen u funkciju prizemnih, loših i propalih politika, zahvaljujući njihovim poglavarima koji su ih diskreditirali i zarobili.
@Otpor nije nekada nego i dan danas, Puljić je rekao dobru stvar, a nju bi trebao razumjeti svaki vjernik, bilo koje vjere,... Možeš li citira ti gdje zaziva Hitlera?
Eto kakvi su katolički klerofašisti. Nekada su služili Hitlera, a danas ko fol zaziru od njega. A u srcu su zadovoljni što su počistili Evropu od 6 miliona Jevreja.
Obzirom da se radi o katolicima red bi bio da se ne koristi termin monasi nego redovnici. Nije neka greda svi smo kršćani ali eto bilo bi lijepo kad bi se koristio taj termin jer ga i oni koriste
Neki monasi prave sir, drugi pak monasi prave vino, a treci monasi prave teroristicke kampove i sranje gdje god stignu, pametnom dosta.
Sviranje quurce. Radi se o francuskom receptu.
Puljic nije mogao negirati ociti fasizam bosnjaka premas hrvatima!
@stern Zato ignorise Covic gladanje za Srbiju, preglasavanje Bosnji kao apsolutne vecine, teritorijalnu podjelu u Daytonu, podjelu vlasti u BiH nakon Daytona ... placanje mizerne cifre poreza, a trosenje trecine budzeta...
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
@Jennidanna imal trandzi tamo, to su najbolje macke.
Najbolji sir ove vrste. Nego kad smo vec kod ove teme. Ima jedna anegdota .Jovo volis ti sira samog? Kad ce Jovo mmmmm Trapista.
Sektaši
Ovo je original trapist!
@Nurkic23 Da, ti Francuzi su zaista inventivni.
Ovo bi trebala biti reklama . Yebo te tvoj trappist i tvoj recept
samo travnicki i nevesinjski iz mjeha...
Livanjski sir, gatacki sir i kajmak, trapist i sjenicki sir. Sve ostalo su pokusaji.
Hebo sir, jesu li oni za Komšića ili nisu? Ako jesu, Dodo, tjeraj to iz države!
Kupujem redovno. U zadnjih nekoliko mjeseci mi nije baš dobar kao prije. Nije dozrio pa sam se prebacio na trapist od mljekare Livno