Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@elvis neces ti ni babu nafatati budes li nastavio subotom navece pisati komentare na sarajevo-x.com
NE GLASAJ -- Bosanska Kraljevska Porodica obznanila da je lako dokazivo da je Bosna odabrana kao lokacija za najgora zvjerstva ludacke framasonerije: najteži masovni zlocini protiv covjecnosti dešavaju se na tzv. okultne datume (koji u sebi sadrže brojeve 3/7/9/11): 9/11 1993 Stari most Mostar (ljaga na katolike) 11/7 1995 Srebrenica (ljaga na pravoslavce) 11/9 2001 New York (ljaga na muslimane) 11/3 2004 Madrid (ljaga na muslimane) 7/7 2005 London (ljaga na muslimane) 3-7 mjesec 1994 - genocid u Ruandi 3/7/2012 - objava nalaska \"Božije cestice\" (gluposti) 5/2/1994 Markale I (5+2=7), u 11h po Greenwichu 28/8/1995 Markale II (2+8+8=18, 1+8=9), u 11h po Greenwichu Mjeseci atentata na predsjednike SAD protivnike Engleske: 7/1881 Garfield 9/1901 McKinley 11/1963 Kennedy 3 poglavlja Zakonika SAD-a o bankrotu su: 7, 9 i 11 (nasladivanje nesrecom dok oni grabe sve resurse u svoje ruke) itd. www.fb.com/NeGlasaj
nisam srpkinja i nisam iz Bosne i moram priznati da ne volim bas Srbe ali svaka cast ovim Banjalucanima. kada bi cijela Bosna takva bila gdje bi vam bio kraj. pa sad vi ser*. ite po njima koliko hocete, to je koliko vidim i jedino sto radite. ljencine.
Pokvarenjaci hoće da nanesu štetu SNSD-u, da oslabe SNAGU koja će smjeni Denisa Bećirovića i Zlatka Lagumdžiju!
nedaju p. picin park. uvijek sam podrzavao obespravljene, tako i ovaj put.
Kako samo mozete napisati banjalucani. to su seljaci sa brda dosli u grad.
Kakva ba \'kraljevska porodica\". Nabijem ih sve redom na k....ac.
Mladi Banjalucani protestvuju ali ni jedan nije da Bosna bude normalna drzava, bez podjela i primitivizma.
I da bi sto jasnije cijelome svijetu pokazali svoja stanovistva takozvanog gradjanstva, sve su to lijepo napisali iskljucivo cirilicom! Ovo je ona. pricaj srpski da te cijeli svijet razumije jel! A nije politicka! Hahahahah.
Amar Jašarspahić Gile - Zvezde Granda http://www.youtube.com/watch?v=oQlR1kKdLCU
Joj ja ruznih zena oce nas koji jesi na nebesima...Drugi put molit cu lijepo posaljite prasice nek vam setaju ulicama mislim da ce biti ljepsi prizor...A ova dvojica u kolicima sigurno dobivaju invalidninu 250 KM od vojske RS ...
TO JE DIVNO DA BANJALUCANI POKAZUJU SVOJE POLITICKO NEZADOVOLJSTVO SETNJOM, ALI BI BILO JOS LJEPSE DA SETNJU NASTAVE MALO NA DUZE STAZE, PO CIJELOJ NASOJ BOSNI I HERCEGOVINI POD SLOGANOM ,UPOZNAJ DOMOVINU DA BI JE VISE VOLIO.SVIMA BI NAM LJEPSE BILO DA SE MALO VISE UPOZNAMO I RAZUMIJEMO.
Pitali Al Kapone - a da li je clan ijedne stranke iz BIH, odgovorio je da nije tolika mafija. ! :)
Mi iz naše drage SDA osuđujemo ove narkomane i propalice što prave probleme našem bratu Miloradu koji samo hoće na miru dere guzove ovcama.Mi imamo svoje bekane a Milorad svoje,pa svako svojima guzove dere. Aferim!
Pricajte vi sta hocete al\' ovi banjalucani ipak reaguju, za razliku ovih u Sa koji samo nesto \" laprdaju\" i drugima nalaze manu a ne daj Boze da se pokrenu ako nista i u setnju.......
e da znas sto si pametan...tesko samo nama s`vama