Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šehitlucima.
Hotelu "Evropa" smo mijenjali ime, jer sad je "Europa". Šehitluci ne znači ništa, te riječi u rječniku nema. Zvuči kao pravopisna greška od "shit, Lucy"
Ima ta riječ u riječniku.Ima i značenje ta riječ,samo si ti suviše glup da bi to shvatio.Ima i objašnjenje zašto Šehitluci. " Šehitluci dobili ime nakon boja pod Banjalukom 1737, zaključuje Aco Ravlić i navodi da je u čast ovoj dvojici šehida bilo podignuto turbe u kojem su bili ukopani." Što se tiče "pravopisne greške",bit će prije da si ti neka "greška"..
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
...čudesa demokratije. šehitluci postaše banj brdo, vasin han posta gazin han a hotel beograd posta hotel bosnia...i tako. hotelu evropa nismo mijenjali ime. jer smo evropa.
...prije evrope.
Hotelu "Evropa" smo mijenjali ime, jer sad je "Europa". Šehitluci ne znači ništa, te riječi u rječniku nema. Zvuči kao pravopisna greška od "shit, Lucy"
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
mihajlo kurton ja se javljam iz BiH tj 51 209,2 km2 koliko je povrsina moje domovine,na tvoju zalost tu spada šumska i pašče kao ti,međutim kakva je takva je to je domovina.
Sad ce srbi islamske vjere pa kazu sehitlici jer naravno poturicama cak i vrijeme se racuna od njihovog poturcavanja i janjicarstva, a to kako je prije bilo i kako se zvalo nema veze.
care debile uskoro ce oba orla odleprsati,smanjujete se ko ledenici,i ciji ces onda pasos uzeti đikane
Balince sto lajes iz 23 posto pitom.
SETA IH MILE,DA SE PROVJETRE.-MOGU SE UPALITI KA DJETICI.-MILE I MILO ZNAJU STA RADE, ISPRAKSIRALI SE CIGARAMA.
đikanijada 2015
Vidi ti svoje djikanijade na Ilidzi, Bući, Bulji, Aneksu i Švrakinom, pa se onda javi.
Čudo je NEKO omogućio javno okupljanje i protestnu šetnju
Đikanistanci..ta će oni šetat'.
Iggy istina promene (haha)su se desila,ali to je zbog genocida,inače iko ne bi mijenjao imena ulica,al shvati Hitler i vi ste genocidasi, al prvo Odoh da se ismijem za te promene Hehe,ljudi bez identiteta.
""""" Banj Brdo """"" nikad nije bilo ime ovog izletista nego SEHITLUCI. Prva stvar kada smo isli na SEHITLUKE je bila da navratimo u Pekaru kod " Jele " inace vlasnik pekare se zvao Muharem (rahmetli) ali svi su ga znali kao Jela. Naj bolje lepine su bile upravo tu a pravio ih je jedan od naj boljih pekara rahmetli Sulejman zvani Fifa. Znaju ovo prava raja iz grada i Sehera i Novoselije kao i sa Hiseta, Mejdana i Caira.Restoran gore na Sehitlucima je bio i prije rata a saobracaj takodje.
..."dijo"...bem te glupa, zla i nepismena.
...drugdeN...ti si novosađanin ko što sam ja parizlija.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cuj Banj Brdo? Koji cetnici pisu za ovaj klitoris?
Sta cemo sa Nedjaricima koji sad nazivate Nedzarici. Ili ulicama Djure Djakovica, Dositejeva, Nemanjina, sad mi reci da kod vas nije bilo promene naziva naselja ili ulica.
Imena pisu koji pobedjuju. Srbi su dobili RS tako da mogu da rade sa imenima u njoj sta hoce.