Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trebalo je tako i 92 93 94 95 ne damo komsije hrvate i muslimane
meni se bas nesto pris.ralo pa vas molim da mi za desetak minuta donesete tu peticiju da fino njom obrisem pakas
krofna, meni se cini da od svih ljudi ti ipak vise volis muski rod, bar po komentarima mi se tako cini :D
@lojavci eto meni nije mrska vijest da se radi rep. srpska, jer nisam nacionalist kao ti, ja volim sve ljude
103 komentara na ovu vest samo dokazuje da čim neki narod nešto gradi, odmah poturad polude od zavisti
REPUBLIKA SRPSKSA će se izgraditi od para sirotinjskog guznog crijeva, a onda će mo raspisati REFERENDUM.
@Pekar ako je pasivni derpe onda GA BODU, a ako je alfa-derpe onda ON BODE, a nisam znao da se pored toga i drogira.
znači ...krofna šmrceš? Ili se bodeš?? Uh!
nisam ja derpas, da razjasnimo jednom i za svagda JA SAM NEREGISTROVANI NARKOMAN! MISTERIJA RAZRIJESENA!!!
E moj krofna tebe su filovali :-)
@krofna jesi li ti krofna sa rupom ili su te filovali?
krofna:\"nakon mog komentara u kojem sam se lazno predstavio kao \"Senad\"\' Dakle, priznaješ da si se lažno predstavljao, a poznato je da ko laže taj i krade, a ko krade taj je i p.e.d.,e.r, a ko je derpe na kliksu se potpisuje sa \"krofna\" (ili \"Senad\"). Misterija riješena!
Francis Boyle je zaključio da je i betonizacija pozitivnija i perspektivnija od dejtonske bantustanizacije. Bos. muslimanima je preči neki bradonja iz Somalije nego komšija Srbin i Hrvat,a brinu se za plažu kod Zelenog mosta u Banja Luci. Hahahahaha smijesni su Bantustanci! Jedino ovom krofni vjerujem da se stvarno brine za plažu ispod mosta. Tu vikendom naplaćuje 5KM po pušenju manjinskoj braći Bantustancima u RS-u.
nakon mog komentara u kojem sam se lazno predstavio kao \"Senad\" ADO JE ZAPRAVO BIO LAZNA KROFNA I DERPAS ubrzo nakon toga Ado je napisao: Evo sad provjerih kladionicu i kako stvari stoje mogu vam reci da sam sada otprilike 63,969875333 % siguran da je krofna derpe Omjer mu ne ide u korist nikako... sto dokazuje da je zapravo ADO bio lazna krofna , Edin Dzeko, Amra i ostali MISTERIJA RAZRIJESENA!
Kad ja kazem da se betonira ima da se betonira. Uzalud vam trud sviraci. Zna se cija se pita!
@krofna(ako si to ti) jarane nisam ti to bio ja, uvijek sam 100% Hare hahahaha
@ddd Nedam - daces, daces, kad-tad, ili ces ostati nevin Nemoj - a sto ne bih? hocu, hocu Neću - kad kazes necu, mislis hocu, samo me palis Nemam - imam ja, ne brini, dacu ti ga Nemogu - mozes, mozes, bicu njezan prvi put, pa ces navici