Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
od rata ne živim u banjaluci. trešnjik je izletiste odmah ispod šehitluka, a šehitlucima su srbi promjenili ime u banj brdo. ovo uz vrbas je vjerovatno šeher, novoselija ili karanovac. ili sve pomalo.
Čuj Banjalučani, otkud Banjalučana u Banjaluci, da nije ukinuta GT?
Ja ne znam otkud nadimak Banjalucani kada svi znamo odakle je dosla srpska horda, iz kamene like i sao krajine i naselile muslimanske kuce dok su pravi banjalucani protjerani sa svoji ognjista i svojih stanova. Autor T.D mozda je i sam dosao iz tih krajeva kada u ovoj skupini ne vidi razliku!!!
Banja Luku i lesinare sve, ljutu krajinu nabijem na kitu. Na tribini ste satro ubice, a na ulici banjalucke curice. Pozdrav
Pa nije ni ferhadija, nego Vase Miskina. Musljimani su uveli modu mjenjanja imena, prvo od svojih djeda i predjedova, pa preko ulica, spomenika itd.
Za autora teksta ,nije banj-brdo nego su Sehitluci ako te neko pita da se ne provaljujes.
Znam da vam je krivo hahahahaha ipak je ovo zapadna Evropa tako bi bili bliži vašoj matici Njemačkoj ali prc.
@Milorad Dodik meni licno nije, zab.oli me sto nema muslimana, jer vi u banja luci nazalost niste vidjeli ni g od grada i gradskog zivota samo ste se svi skotrljali sa obliznjih brda u ratu i sad odgajate djecu na otetoj zemlji drugacije nebi nikad u zivotu ni vidjeli sta je ulica, beton i zgrada.
Od šehera do mejdana niđe živog muslimana hahahahahaha jel vam krivooooooo hahahahahaha
nek slave slavicemo i mi kad i srbe i bosnjake i hrvate otjeramo iz bosne i bosnu preimenujemo u Kisnu
ISPRAVKA MOLIM! \"SMTDE\" nije korektno napisano \"SMRDE\" je korektno napisano
BOLAN, BOLAN.. 50 TISUCA BOSNJAKA SERE U VRBAS, OD USKOPLJA DO JAJCA MORES MISLITI KAKO TO GODI I MIRISE BANJALUCANIMA. MOZDA JE TO RAZLOG STO SMTDE KAO STO MNOGI NA KLIX.BA TVRDE!
Nije ban brdo nego Sehitluci. To je jos samo jedan dokaz i pokusaj negiranja svega sto je predratno, nesrpsko i bosansko. Ban banjalucki kao i svaka tudja vlast je prije 2 svjetskog rata pljackao bosanskog seljaka, muhamedanca, katolika i pravoslavca.
NIje Banj Brdo nego Sehitluci!! Fasisti promjenjuju sva imena - hoce da falsifikuju historiju a klitoris.ba ocigledno podrzava to djelo!! cet.nici
@James Brown...A sta trebamo? Zanemariti istinu da se cetalji ne naljute? Nema raspada, samo traktorijada.
Sto nivinarcici iz redakcije ne istraze kako 1. Maj provode AUTENTICNI gradjani Banja Luke, rasuti svuda po svijetu? Koga briga sta genocidasi u posrbljenoj Banja Luci rade?
Slazem se u ovom slucaju, komentari su dno dna....no imali smo priliku i tvoje komentare slicne ovim citati!!