Danas svjedočio i Hadžiomerović
0
Banja Luka: Presuda Damiru Kaletoviću 22. novembra
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a gle bakira i trbusine hahaha kad svi skidaju kile jer nemaju sta jesti on se debljaci da nije trudan sa zlajom?
Eki malog smr-ada šibicarskg nije mu jasna optužnica, snimo si konju onda kada se to ne smije i to onda koristio javno, to je krivično djelo mrdimire mali sdpeovski. Nije ti Banja Luka ko Ilidža, a Dodig ko Meša direktor da se smijete zahebavati,heehehe. stoko letite na sljedećim izborima ko truhla kruška. A FetVa TV vam propada jer samo još teške budale plaćaju pretplatu, većina raje je prešla na kablovsku. hahahahaahah crknite.
Nemo da neko iz stada ne plati taksu za teveliziju, volim i ja da krkam mesa i pive. Sad ionako ne radim ništa.
jel se meni cini, ili je ovaj bakir stvarno neki notorni alkoholicar, neuredni pesim ili nesto slicno tome? sta reci o damiru... obucen, kao i obicno, bez ukusa i mirisa ... je li i on iz sarajeva? ps. moram bakiru odati priznanje... otiso je dodiku na noge... a mali el presidente ko mis, u rupu se zavuko i tisu... ha ha
hehehehe, konjino glupa TV taksa za ovu fTV je porez na budale. Ako imaš kablovsku i IP telefon ili MOja TV onda nema FETVA harača, samo si ti glup i voliš baketa i kaletovića.
zeljo-sarajevo 1:0
pa kretenu RTV taksu moras placati i ako imas kablovsku cc to je porez na posjedovanje TV-a :)
Nadajmo se u nepristrasno i objektivno sudstvo u Banjoj Luci. Neka dobije ono sto je zasluzio ili dozivotnu robiju ili smrtnu kaznu.
Nadam se da ce ga osuditi na smrt vjesanjem.
Ova dvojica bikova (keletovic i hadziomerovic) su valjda najgore sto se ovoj zemlji moglo desiti u 21. vijeku. Ali protiv Zjalogluove volje se nije moglo. Sada ih klatite kada su vam ih prikacili. O tempora o mores.
BAKIRE G O V N O LI SI VELIKO MAMU TI J E B E M DEGINERIKU BOLESNI SIZOFRENICARU JELI ISTINA DA JE TURKOVIC ZIJAD IZ ARHIVA BOLNICE UKRAO TVOJ HISTORIJAT BOLESTI U KOJEM STOJI DA SI SIZOFRENICAR A ONDA TE SA TIM UCJENJIVALI I NAPOSLIJETKU UCJENOM UKINULI 60 MIN
Kako da se ne nađe koji pohmanitali \"republikanac\" i vatreni fan mile traktoriste pa da ovu dvojicu ne napuni olovom!?
Vidi trbušine Bakiru,zapustio se čovjek.Odradio je posao,nalogodavci su mu došli na vlast,laku noć i prijatno.
pošto je Zlatko sa Miletom dogovorio ukidanje emisije 60 minuta ja vjerujem da će se ova farsa od suđenja završiti bez ikakvih posljedica... mora se poštovati \"bratski dogovor\"...
Žive karikature
pa zar ovog nije trebalo hapsit zbog prijetnje smrcu?
FeTVa daleko najgora kuća ubleha i zlobe, Zlajini psi koji laju.