Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je cista Banja Luka, kod nas puno smeca, kako se snijeg istopio... pozz
Banja Luka je jedan od najljepsih gradovi, ima nesto posebno u sebi. Pozdrav za Banja Luku
Prvi ban Svetislav Milosavljevic - vide srpsko od ovoga nemoze da bude. Tolko o tisucu godisnjeg bosnjastva zelenih glodara. Bosna je srpska kao sto je moskva ruska.
ima li kakvih uniformi, osim vojske rs, da se podjeli radnicima tamarisa
gdje je porušena džamija, tamo sreće nema
gdje nikne nova džamija, nići će i park i sve ostalo
više volim srpsko govno, nego bosansku čokoladu
e da mi je da vidim ko se to banjalučkog meda osladio kakav bombaš
Produkt 500 godina silovanja Srpskih zena od strane turaka je tvoj poturceni pra dedo pa onda niska sve do tebe,i do svih vas koji danas sebe nazivate bosnjacima,zato braco poturceni Srbi,pamet u glavu...
do juce sam mislio da priroda ne može biti kič... ali debeli cvjećar me demantovao
Njih su silovali, tvoja je sama dala.
Banjalucki slogan: -Gdje goc nadjes zgodno mjesto ti cvjece posadi, kad procvjeta pcela cete, medom da nagradi! Sarajevski slogan: -Gdje god ima neki parkic, dzamiju sagradi, muftija je bogat covjek, on ce da nagradi.
ja vam komentara mati mila zajedničko za sva tri naroda u BiH je FKT niste normalni ... isfrustrirani manijaci,,, svi ste iz jedne tikve izasli glupi retardi .. cijeli svijet nam se smije,,, mlatimo se vijekovima jedni između drugih... fkt smo šega i treba snimati filmove o nama ... ahhahahahahahahahahahahahahhahahahahaha
U samom naslovu imate gramatičku grešku...
Banja Luka: \"Nikao\" novi park Sarajevo: \"Nikla\" nova dzamija
Svakakve vijesti, kao da je ovo BANJALUKA-X U Sarajevu nema sličnih događaja pa eto nas interesuje dodikov park za kerove kao što su i naši parkovi.
@@ Alba - da vi imate čime ratika i da niste impotentni ne bi vam Turci 500 karindzali mame i sestre nit biste silovali 50.000 žena.