Poziv na racionalno trošenje struje
0
Banja Luka pred energetskim kolapsom
Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma hajd i onako im netreba struja za bojlere kad se ne kupaju. SMRDITE SRBADIJO
Pa ko jos normalan pali grijanje kad je hladno?
Dabogda svima, kojima je u ovim momentima do nacionalizma , poceo nocas popustat krov kao meni. NABIJEM VAS SVE ! J.E.B.E.M VAS USTA ! MALOUMNICI JEDNI!
BALMUSI (BALMUS = BALKANSKI MUSLIMANI) SE BRINU O TOME KAKAVJE ENERGETSKI SISTEM U DRUGOJ DRZAVI :):):) MA NE SEKIRAJTE SE BALMUSI VI SAMO ZAKUKATE \"HELP BAZNIJA\", \"DZENOSAJD\", \"SEJV MAZLIMZ IN BAZNIJA\" I ETO POMOCI IZ CIJELOG MUSLIMANSKOG SVIJETE SVOJOJ BRACI :):):) NE NOJTE SE ZA REPUBLIKU SRPSKU, MI CEMO SE SNACI I BEZ VAS (HVALA DRAGOME BOGU DA VAS IMA SVE MANJE U REPUBLICI SRPSKOJ), VI SE BRINITE KAKO DA PREZIVITE U VASEM REZERVATU NA 24% BIH
cavicu ne cujem dobro hocu treci
zacepi gubicu tamburo da ti je ja na zacepim
zacepi gubicu tamburo da ti je ja na zacepim
Da nije bilo Turaka vlasi ne bi mogli prismrditi preko Drine, granice između Zapadnog Rimskog i Istočnog Rimskog carstva.
Boze pravde bog zna sta ste cinili i sta cinite a dali vi to vidite ?Banja luka vidis li 92 godinu ?
donirajte za e novine
Stanje kod nas u Šumskoj je normalno, smrznute babe se ne računaju. Struje u Laktašima ima (za ostalo me zaboli).
K.onjino: Kvazi država=Od tri konstitutivna naroda, 2 su isprdci Srbije i Hrvatske i svršavaju kolektivno na ove dvije države (koje ih ne yebu 2%) Fetiš država=Jedan narod se muči da preživi i da živi normalno, dok druga 2 žive u mitovima i jednako svršavaju na susjedne zemlje (koje ih i dalje ne yebu 2%) Kvazi patriotizam=Uzimanje para od države, a poslije joj psuješ sve živo i pališ zastave (tipično vlaški) Kvazi osjećaj pravde=Gdje je to napravljen genocid u BiH za vrijeme Osmanlija??? Meni više liči da su Vlasi trebaju biti zahvalni Turcima jer su im popravili natalitet. Kvazi sportski duh=Bolje za okupatora navijati koji ti nije pravio zulum, nego za \'\'susjede\'\' koji bi ti zabili nož u leđa. Porno religija=Kao u kršćanstvu ne obećavaju raj i ljepote raja (vjera k\'o vjera, zatupkjivanje naroda) Kvazi hrabrost=Zato je kod Vlaha hrabrost velika, napadaju samo kad ih je 10 na jednog i kada su naoružani do zuba.
UMRITE POGAN
Sta ce nam grijanje.... Imamo slanine, bjelog luka, domaće rakije i ljepih žena!
poslat cu im ja malo struje u pismu!!!!!!
najbolji su banjalucki cevapi
NARODE SAMO SE VI SVAĐAJTE POLITIČARI ČEŠU BRADU I RAZMIŠLJAJU DOK JE OVACA BIĆE ZA NAS VUNE HA HA HA