Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radi Policija RS-a profesionalno i svakim danom RS je sve sigurnija i na 30-40 krivicnih djela u Sarajevu desi se jedno u Banja Luci i to je realnost a mi mozemo pricati sta god hocemo.
Banja Luka je normalan grad za razliku od Saraeva. Tamo ne padaju bombe svaki drugi dan.
@srele vic godine, ta policija samo zna maltretirati nesrbe, ista ona policija koja je vrsila genocid i ratne zlocine
\'\'Banja Luka pod opsadoM\'\' jel to Atif i 5. korpus opet pred Banja Lukom !? :)) ovaj put im Atife ne dajte ni da upale traktore, pometite sva srpsko-četnnička govnna u Vrbas !
Tako se to radi u nasoj drzavi, nema pljacke naroda, sta je sa onim slabijim entitetom, ne smiju jer je to vlasnistvo Harisovo i Zlatkovo, hajde sada nesto recite za pliciju koja je priznata u Svijetu, najbolja policija na Balkanu je policija REPUBLIKE SRPSKE
Pomuz bog! Evo ih pred vratima :(
@Mido \"Banja Luka je u svim segmentima odavno prerasla Sarajevo, uredjeniji je grad, sigurniji, moderniji, kulturnih manifestacija ima 3x vise nego u Sarajevu itd itd itd\" HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA gdje si gledao taj film da skinem s piratebay-a djece ti XD
Po broju negativnih lajkova na sax-u vidimo da Bosanci i Hercegocvi sa sjevero istoka i juga , ne mogu bez Sarajeva , ma koliko se trudili :D Neka nama vas , vi nam dajete snagu da istrajemo u ocuvanju BiH . Svako dobro !
Mile štiti prava firme sa Cipra kojima je prodao exkluzivna prava na sve vrste kockanja u RS.To je to,trebalo bi blesavom biti jasno.
NIJE MILE U TALU PA HAPSI ???????? VARATE SE AKO MISLITE DA JE SPREČAVANJE PLJAČKE NARODA
Koji li su tu sem Banja Luke veci gradovi, pitam se....Kalinovik? :)
U ovoj drzavi ima toliko mrznje da je razlaz jedino rjesenje. Barsunasta revolucija. RS 49%, Herceg Bosna 27%, Bosnjakistan 24%. Kome je tijesno neka ide u Tursku i ostale bratske zemlje.
A kad će u Travnik,Mostar....?
I Dodika treba uhaps ako to ne urade akcija nije uspjela......!
Nije u Kajaku nikakva utaja poreza. Tu je zadnjih 18 godina vise igraca u igri koji su koristili prijeratni renom kafea i oprali milione maraka tako sto je kafana zjapila prazna (sto je bilo u interesu) a oni prikazivali vece mjesecne prihode placali porez na to i prali pare. Toliko se tu opralo da su sad ti lauferi postali legalni i ove akcije sad su samo sminka da se citavom gradu koji poznaje istinu ZAMAZU OCI! S Dodickom na celu!
NEKO MILETU NIJE PLATIO REKET
Kad ce ravnogorski pokret? Koji ste vi primitivci ma.me vam ga, gori ste od Visegrada