Veličanje optuženih za ratne zločine
0
Banja Luka oblijepljena čestitkama krsne slave Karadžiću
Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predsdniče srećna ti krsna slava. Dabogda dočekao 100. u haškoj bajbukani.
Sta drugo ocekivati u genocidno-fasistickom leglu.
Koji bolidi su ovi pokršteni Sloveni. Slava je staroslovenski običaj nema veze sa hrišćanstvom.
RETARDITANA STOKA !!!!!!!
Jadan onaj ko poredi smisao za humor i vic sa fastoidnim genocidasima, koji za komad zemlje postaju monstrumi, koljaci i silovatelji civilnog stanovnistva. To je ljaga koja ostaje. Vicevi se mjenjaju.
Toliko od pismenog i prefinjenog pripadnika napredne bosnjacke nacije!! Naravno, istrajte u vasoj sveopstoj zatucanosti i gluposti! Niste vi zabadava postali statusni simbol gluposti u svim mogucim vicevima!Amin!
Da Njemci imaju isti stepen nepismenosti i prostakluka kao Sr.bi, danas bi Hitl.erove slike po Njemackoj visile. Ali narod se obrazovao. To cemo kod nasih sugradjana nazalost morati sacekati. Do tada, istraj Bosno i Hercegovino!
Zahvalan narod ....otac ih j...
@ PRVO 21.11.2011. u 18:39 AJDE DA JE ON JEDINI , NEGO ...
GA SPENGAJU I POSALJU NA ROBIJU A ONDA MU OD SVEG SRCA ZELE SRETNU KRSNU SLAVU . DA IH SATORSKIM KRILOM PREKRIJU BILI BI NAJVECI CIRKUS NA SVIJETU .
Pokenjamo mu se na krsnu slavu i na omiljene gusle
Ovaj \"tambura\" je definitivno moj favorit na ovom portalu!!! Tip je totalno opičen i bolestan. Pravi prosečan predstavnik svoje sredine!
gledajte ljudi seada bajrovica sto prijeti iz kentakija. joj da se hoce zaratit da me ufati u njemackoj da i ja budem patriota i prijetim po internetu... mhm mam1cu ti d1jasporsku...
Hej ti, \"dzihadbosno\"! Već po nicku ti se vidi ko je ovde \"genocidan (dzihad, a još i Bosna)\"! A ta tvoja ideja o 1% srpskog naroda u Bosni govori više o tebi i o stanju tvog bolesnog uma, nego što bi u jedan pristojan psihoanalitički roman moglo stati.Fuck you, glupanderu!!Srbi su oduvek bili i BIĆE konstituivni narod BiH!Pardon, kad im se prohte, na referendumu će se izjasniti drugačije :-)) I ja da živim tamo, u tzv. državi BiH, nikada ne bih poželela da delim iste zakone i uslove života i rada sa ovakvim primitivcima! Hej, budale, rat je davno završen, znate??
DRAGI PREDSJEDNICE, HVALA TI STO SI BRANIO I ODBRANIO SVOJ NAROD OD BA.LIJSKE AGRESIJE!!! HVALA TI STO SI MENE I MOJU PORODICU ODBRANIO OD ONOG KO JE HTIO DA ME ISTJERA IZ MOJE RODJENE KUCE SA MOJE RODJENE ZEMLJE!!!!!! SRECNA TI KRSNA SLAVA PREDSJEDNICE!!!!!!!!!!!!
Svim časnim srpskim domaćinima koji danas slave Svetog Arhangela Mihaila čestitam krsnu slavu!
\"Srbe na vrbe\" ??? Budalo, kako te nije sramota ovako nešto napisati? Neka je na sramotu svakom Bosnjaku koji ovako misli!! Fuj stoko!Još jedan u nizu genocidno raspoloženih \"nevinih muslimana\"!