Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
opet ovi hrabri sto su ''hrabri'' kad ih niko ne vidi
Vidi Jedan Jedini! Vidi, i dobro ih je zapamtio!
ja bih porucila da taj tekst ostane da se ne dira, neka sluzi na sramotu tim gnjidama, neka bude kao spomenik, pa neka se stide.
Sigurno neka djeca
Franz kurvin sine, o kakvim teroristima pričaš?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
primjer suzivota u mrskoj lizacete vi sa clgle kad dodje vrijeme eroji srbski ostalo im farbe od spd reklama
Redovno gubite 4-0 :)
Vi pisiite parole, Turci gaze po smrdiji :)
Ja, kao Srpkinja-Hrvatica, se stidim budale koje napadaju dzamije, Muslimane i Islam.
A ko podrzava provociranje i nacijonalnu netrpeljivost?Pa niko normalan... Ali neki dan kada je doslo do incidenta na utakmici SRBIJA-ALBANIJA citava ,,ergela klix zaludjenika",podrzava provokacije Albanaca.
Krstas@ Pa od prve minute na toj utakmici ste skandirali : ubi, zakolji, zapali itd. Pa još i Hrvate.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa ni ja ovo ne podrzavam!!! ALI oni prozivaju ,,BALIJE" a ne Muslimane...E jedino ako tretiraju kao sto vi sve Srbe tretirate ,,CETNICIMA"!!!
nisu svi srbi cetnici ali su svi cetnici srbi
NISI U PRAVU... http://www.bosnjackooko.com/index.php?option=com_content&view=article&id=424:muslimani-etnici-u-drugom-svjetskom-ratu-4&catid=40:the-community&Itemid=68 EVO TI JEDAN LINK,PROCITAJ
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sve budale koje napadaju dzamije, crkve itd, trebaju hitno na ljecenje .... nazalost, nemamo toliko doktora jer previse ima budala .... Boze moj, gdje ide taj svijet ??
A kad cuse age Krajisnici, Halaknuse, Boga spomenuse, Pa na vlaske glide udarise
Srpski narod mora proći katarzu, nešto slično kao Njemci i Japanci poslije rata i velikih zločina koje su napravili, no mislim da se to neće desiti u dogledno vrijeme jer oni nisu ni do članaka ovim velikim narodima koje sam pomenuo gore. Srbi još žive u 92-oj i njihova najveća želja je kako sami kažu da Amerika ode sa Balkana (što neće nikad), pa da opet kolju Albanske, Bošnjačke i Hrvatske civile.
Bosnjo, budi se, pogledaj, progledaj!
Pa nisu ovden ,,Bosnje" prozvane...Ovden se radi o ,,balijama,,!
Ja, kao Srpkinja-Hrvatica, se stidim budale koje napadaju dzamije, Muslimane i Islam.
Teške li bolesti, neizlječive...
opet seru ovi narodi pred izumiranje. Serbs 1991 - 6,616,917 Serbs 2013 - 5.918.261
Sta su postigli sa ovim ni cudno dasu postali od 🙈🙉🙊 bez kometara.
Ovo je uradio neko sa vrlo visokim koeficijentom IQ i vrlo tolerantnim stavovima
Ovo mora da je neko od klixovih forumaša,pošto ovde ima slučajeva da te Bog sačuva.
Sve budale koje napadaju dzamije, crkve itd, trebaju hitno na ljecenje .... nazalost, nemamo toliko doktora jer previse ima budala .... Boze moj, gdje ide taj svijet ??
Balijama su zvali albanske odmetnike u II svj.ratu. Tako da nas to i ne treba vrijeđati.. Zovi me i čašom ali me nemoj lupati, posjećeš se :)
Misliš na 'baliste', Balli Kombëtar. ;-)
Balija je izraz nastao poslije osvajanja Beograda od Turaka.Prvi namjesnik osvojenog Beograda je Bali-beg i to je od toga.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)