Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnjaci trebaju sve uraditi da se pripreme da imaju svoju drzavu koja nije BIH. 1993 su mogli imati izlaz na more i 40% teritorije zasto danas to ne bi imali. Zasto treba dozvoliti da se buduce generacije osjecaju manje vrijednim od hrvata i srba jer oni imaju svoju zastitu od Hrvatske i Srbije? BIH je propala zemlja po mom misljenju i nije moguc dogovor sa katolicima i pravoslavcima. Treba samo pogledati juznoamericke katolicke falange koliko su zaostali a slicno je stanje i sa pravoslavnim.
Hrvatska tri entiteta: Dalmacija,Slavonija,Hrvatska.
ima covjek pravo. problem i jeste u podjeljenosti medju hrvatima i njihovoj beskrupoloznoj borbi za vlast i vlastiti interes. po mom skromnom misljenju pojava HDZ1990 je ukakila stvar i dosli smo u situaciju da nam bosnje mogu birati vlast. ako toga hrvati nisu svjesni ne treba ni da postoje u ovoj zemlji. glupani.
jel te dosta vise banditu, jel gotova ta tvoja setnja po bih?