Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.otvoreno.ba/component/content/article/1-slajd/23931-genetika-bos evo naucno dokazano aj da cujem objasnjenja...
sto ne mogu tih vasih ustasko-hercegovackih portala... kakve su to bolan gluposti, idi se obrazuj malo seljacino hercegovacka, pusti se tih ustaskih nebuloza, ode ovaj svijet predaleko, a ti ostade zatupljena budala koja po klixu na svakom clanku kaci taj link.. kretenu neuki
to balije opleti...obozavam vasu ljubomoru i zavist...popravi mi jutro...
ljubomora?? zavist??? a da nemas ti malo veci KOMPLEKS???
nikad nisam nista komentirao nego u zadnjih 20 danq samo sam citao vase komentare..i vidio da sve i jedan je iskompleksiran i cin ljubomore...a sad cu da pljujem po vama jer ste bagra ne civilizovana i samo pljujete po tudjem i zaostajete za normalnim svijetom 20 godina..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pomozi im obavezno,ali sa svakom markom pomoci im objasni da im je sarajevo glavni grad a domovina bosna!
porez ne placamo a putovnica RH...tako da samo uzivajte u svom rezervatu od 24%..
više Čajneza nego rvatića,hahahhah,rvatići vlaško cveće,sinovi Draze Miajlovića
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Bandic i Ciro, dva najveca zivuca lisca.
Vodi ih kuci !
to ti je rezultat druzenja sa posrbicama iz Škutoristanije-Kamenjara i Sirokog Brega,prvo bio dva dana u posjeti kod škutora koji su u skorije vrijeme presli na Srpstvo i odmah zapicio za Banjaluku da se uvlači genocidašima zajedno s ovim Komarcem kako se vec zove taj njihov svetac.Ko ce kome ako ne sam sebi,tako je to s vama Rvatići moji,ima da se ukopate ko ista zbog ovog koketiranja s četnicima pa glupani jedni bolje vam je naša mrznja nego njihova ljubav prema vama,pa vi znate vas oni nikad niti su voljeli niti ce voljeti i da se niko vise nemrzi nego vi ali uprkos tome nasjedati i time pečatite svoju sudbinu u ovoj zemlji.
pa stvarno..evo zbog ovakvih komentara Hrvati i Srbi zele podjeliti ovu nakaradu od drzave
a de nemojte dijeliti,eto de molim vas nemojte,samo recite dje da vas lizemo ,dali chmar ili oko prostate da vam se bolje vazdigne??? Pleaseeee nooo,evo plačemo i drhtimo od straha od te dvije svjetske četničke velesile.Vi ste sad četničko cveće koje ce oni da pokose samo dok vas iskoriste i hvala Bogu time vam zapečate sudbinu i odrade posao umjesto nas :)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)