Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj kosooki izgleda nekakav žešći cirkusant?! Svijet se raspada, a klaun trči u Sarajevu, na stadionu... Treba one UN ukinuti, gomila parazita koja ničemu ne služi!
Ban Ki-moon pojačanje Sarajeva..
Lako je njemu!Hrvati i Albanci su se otarasili srpskog sljama i bolesti
mu dali umjesto baklje. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaj zemljo otvori seeeeeeeee......
Neobicno sam sretna zbog ovoga majmuolikog covjeculjka koji je istrcao pocasni krug !
Li Mun....nakon svega opet u bosni...
uh jest me halid bešlić razočaro, napravili mu nAku izložbu, niđe veze, a ispred njega piva, pa moj halide ramazan je, baš mi pao u očima, meni isti ko ovaj kan ki kun mun, kako li se već zove
sta ste odmah navalili na \"Srb-in\"-a, ovo je mozda prvi put da je nesto pametno napisao, samo je zaboravio sto su upravo velikosrbi glavni krivci za razbijanje Jugoslavije.
a vidi što je poranio, baš za pohvaliti
nemote ruzne rijeci jedni drugima, nije fino
@ SRB-IN -Ponjamke se na totalitarnu komuništičku Srboslaviju kao i na Južne Slavene, a mami ti ga zadimpr u pakash kroz koji si se okotio, budaletino neoprana
Pravda u Jugoslaviji? HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA De se obriši oko usta balavče i ne lupaj gluposti :)
A sa stokom iz Stočnog Sarajeva kolko ima ljudi i živine?
Eh, da nismo slina od naroda ko što jesmo pa da ga je neko pogodio barem jajetom u vušugla...
Sarajevo , sa okolinom (što se ubraja u Sarajevo) ima oko 700 000 stanovnika.
Ovaj kosi nema pojma ni jel došo il je pošo ?
uMproforci trce pocasni krug