Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
od istine se ne moze pobjeci ..u srebrenici se desio genocid iako srbi iz petnih zila se trude da ga negiraju ..
haj opjevaj jos to uz gusle
Samo srbi i rusi nisu olos izgleda. Citav svijet oloski se urotio protiv njih. Kako im je politika isprala mozak za nevjerovati.
kako god, tvoj tata i ti ostajete G E N O C I D A Š I.
nebitno je hoce li neko usvojiti ili nece u ova vremena interneta i protoka informacija. Nisu to ona prosla vremena pa ako se ne usvoji i ne ubaci u knjige da ce biti izbrisano iz istorije. Citav svijet zna da je bio genocid, srbija je suzdrzana oni nisu bas sigurni i jedino ovi sto su ga pocinili tvrde da nije bio. Citav svijet ce uciti o ovom genocidu kao istoriju jedino srbi ce sami sebe ubjedjivati kako to nije tako. Kome oni trube da nije bio to ni oni ne znaju.
Da li je plavka udata???
Ovu treba nataknuti da se jednom nasmije. Očigledno joj fali.
Vidi Blondie što se kofrči. Nikada mi sa ovakvima nećemo na zelenu granu niti se BiH treba nadati bilo kakvom napretku dok je mentalni sklop takav da čim spomeneš riječ Genocid ONI kao razjarene hijene skoče i počnu da trgaju istu onu BiH koja im uredno donosi dobre plate/plaće. Da je bilo pameti u Dayton-u sada bi imali tri entiteta sa procentualnim učešćem iz 1991 : B-43,5%, S-31,2%, H-17,4% i Distrikt Sarajevo 7,9%.
pa zar I ti Pandurovicko pa izmedzu nas postoji samo jedna magicna rijec GENOCID kako nemozes to izgovoriti reci bio je GENOCID I sve to oprastam tvoj fan
Ona je za Majkićku m a n e k e n k a . . . i za onu drugu s pola kg. šminke a opet ružna k'o i svaki lopov ( Mitrović ili slično se odaziva ) . , .
Ban Ki-moon će bit "presretan" kad čuje da na kugli zemaljskoj još uvijek postoji ne empatično, zaostalo pleme koje i pored svih dokaza i činjenica negira genocid koji sami počiniše ...
Ljudi u nigeriji novi teroristicki napadi, na autobusne kolodvore.. Vise od 50 mrtvih RIP
Kako žena djeluje frustrirano. Trebao bi neko iz SBB-a da je pozove na kafu, ponudi joj besplatan seks i započne novu eru pomirenja.
Dzema mi je jutros tako fino obalio u mom tornju. Hvala ti dzema. Tvoj TORNJAK
Sikter balavac.
Da zakljucimo ovu NAJUPECATLJIVIJU godinu pocnimo od trag UN-u -Molim vas Pismo UN-u molim vas vratite mi moje krpice,necu vise da se igram svama. Ponuda kompromis. Atentat. Romantican izlet u Srbiji uz poljupce ,sevdalinke... Cirilicno pismo Kraljici od Tome .(pismo prevela tacno ps.Sekretar) Kraj ??
Super sad mozemo izvoziti krompir .
STO DENIS BECIREVIC KAZE, TO JE GOTOVA STVAR, 25-42 VECINA. V_E_L_I_C_I_N_A, a ti mala, klosarac i ostali kara điću i mladicu se zaliti, oni ce vam to uvaziti.
ponekad pomislim da ona namjerno ovako pozira...
Joj narode da Bog da da umirete u najgorim mukama i bolestima kada ste ove klaune birali.
od ove aleksandre pandurevic jedino je odvratnija dusanka majkic. il su tu negdje...
Jarane onu majkicku ni pijan ne mogu gledati...
"Suživot" na aparatima. Sve dok smrde ne priznaju genocid ja ne planiram s njima pravit ni kokošinjac a kamoli državu. Ove kurave ko što je Pandurevićka koje gutaju državni novac a mrze tu istu državu treba razriješit dužnosti i naplatit sve što je uzela kroz državnu službu.
Ma gade mi se, a Juga je između ostalog najviše propala zbog gramzivosti i hapanja s vrha.
@ljubavnik Moja funkcija nije nimalo vezana za državu. Sve što zaradim isključivo je zasluga mog intelekta i vještina.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jest grdna majko mila vidi joj podocnjaka kao da je crncu sisala citavu noc ... Prava ona cetnikusa izvitoperena :-D
..tebi je taj crnac ocigledno i kozicu preko glave navukao...apsolutni mrak...
jesi to ti pandurpicko majke ti haha i ti pratis klix jesam te nasao :-P