Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao da mi Srbi, Bošnjaci i Hrvati imamo više prava? U ovoj državi samo \"elita\" ima prava a mi svi smo \"ostali\".
hahah bas mi je drago sto sam ostali, ostali sam iz razloga sto ne zelim biti dio neke konfesije koja se zasniva na religiji, gradjanski status se ne moze zasnivati na religiji i svako ko je imalo pametan sebe ce smatrati ostalim
Svi kraljevi i banovi u Bosni su se nazivali bosanski,a narod Bošnjani.Čak je 1857.g. ruski konzul i istoričar Aleksandar Fjodorovič diveći se pravos. cr.kvi u Mostaru navodi kako u tom dijelu grada(Bjelušine), žive većinom prav.os.lavci.Srbe uopšte ne spominje.
Gle ti onu vla.sku sirovinu gore sto se kao poziva na Djuru, pa ma.t.er ti ye.bem zaostalu i primitivnu ako su svi koji imaju francusko drzavljanstvo Francuzi, ako su svi sa njemackim drzavljanstvom Nijemci, sa americkim Amerikanci, zasto u BiH svi ne bi bili Bosanci i Hercegovci? Na zapadu: nacija = drzava. Kod nas: nacija = religija. Zato nam i jest ovako kako nam je.
Zlatko, samo gazi, uz tebe smo!!
sad vise niste ni Bosnjaci...?!! vas slucaj je za vjerovali ili ne...
Oni koje nazivaju \'poturicama\' oni nisu izdali zemlju Bosnu i svoj Bosanski naord. Oni su izdali izdajice Bosne i ja im zahvaljujem na tome. To je moj narod.
Mene nisu izdali oni koji su se borili za Bosnu, mene su izdali oni koji stavljaju zastave susjednih zemalja u mojoj Bosni - posrbijanci i pohrvati.
Jedina zemlja sa 13 vlada, oko 500 ministara, ogromnom administracijom na čije financiranje ide preko 50 % BDP-a (dok je taj postotak u zapadnim zemljama do 10 %), da ne nabrajam dalje, zaboliće me glava. Dok je god ovaj narod pasivan i dok ne izađe na ulice neće mu ni biti bolja budućnost. Kad je već vrijeme krize zašto \"gospoda\" iz vlada ne budu moralna pa ne smanje sebi plate za 5-6 %, ukinu privilegirana primanja po osnovu odvojenog života, putnih troškova i sl. Mislim da bi možda razmislili o tome kad bi ih svako jutro ispred njihovih radnih mjesta čekalo 500-1000 nezadovoljnih i obespravljenih radnika, bivših boraca i tražilo njihovu smjenu.
pa ovo \"zemlja\" je kompliment za ovaj jad
Stranka za kumove, rodbinu i prijatelje je jedina islamofašistička stranka u BiH.
sta sad, ako sam ja ateista, ne mogu biti predsjednik = mogu tuziti drzavu :)?....ma dajte ba, kakvi Romi i Jevreji - Cigani i Cifuti....idite u 3 pi.zde ma.terine....nemate fol neka prava (ko sto ih ni ja nemam, samo se jos zovem Bosnjak/Srbin/Hrvat), od raspadnute drzave trazite pare koje na kraju ja, kao porezni obveznik treba da platim?....i jos mi dodjete pred market trazite marku?...mamu vam vasu...da hoce Sarkozy doci ovamo...
Ovi na 24 posto ionako ne znaju šta su osim što znaju da su poturice. Svakih 20 godina mijenjaju ime nazovinacije, stariji je moj ćuko od nje.
Karadžić i Mološević si potomci originalnog plemena serva. Ostalo su posrbice, primitivni i naivni.
Jel po vama bolji TOŠK il\' GOŠK?
Istorija je dokazala da su Bosanci najstariji narod Balkana i da je Bosna najstarija država. Srbija je tek od 1918g na mapi i srbi su samozvana nacija, jer servi su azijsko pleme koje je poservilo narode sadašnje Srbije, dakle \'servima\' se ne zna se originalni identitet. Hrvatska je sa Bosnom imala dobre odnose oduvijek. Danas nema snage koja će Bosnu ugroziti jer su EU, SAD zemlje Bliskog IStoka itd prepoznali i priznali državnost BiH. Izvor zla je SPC.
@mladen Mujo,pozdravi sestru i izvini joj se što sam joj poderao dimije sinoć,kupiću joj druge.Jesi našao čokoladu,ostavio sam ti je ispod jastuka?