Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bkiraga, jarane sve sto danas imas stvorio si na krvi naroda BiH. Danas si truhlo bogat i sve si stekao lopovlucima, Dok je obicni narod ratovao i ginuo uzaludnahuskan od takvih kao sto si tii, tvoj tajo, Hari, Ganici i ostali preko sarajevske jalije Cace, Juke i ostalih ste pravili biznis sa onima koji i dan danas nazivate cetnicima i zgrnuli milione dolara trgujuci sa njima...Samo za primjer cu ti navesti da ste prodavali kutiju VEK-a po dvadeset puta vecoj cijeni nego sto ste kupovali od vase brace sa druge strane Sloba, Radovana, Moma. Posle rata ste oteli sve sto je narod stvarao pola decenije u socijalizmu (komunizam nikada nigdje na svijetu nije zazivio i ti to dobro znas) a narod st ostavili da crkava od gladi i da robuje vama nikogovicima koje je to sto ti nazivas \"komunizam\" izvadilo i tebe i babu tvog iz opanaka i ubacilo u lakovane cipele da bi poluseoski nikogovici koji niste pripadali ni gradu ni selu izazvali krvavi rat koji narod nije zelio. Sad se prravis blesav kao i ostali i svaljujes svu krivnju na narod, Ako ima Boga i Alaha, a ima ga U PAKLU CETE GORJETI SVI,.. Nece vam pomoci ni to sto gradite crkve i dzamije na svaku stranu pokusavajuci da se iskupite za zlo koje ste ucinili.. Nece vam pomoci ni to sto \"visite\" po dzamijama i crkvama zajedno sa svojim tjelohraniteljima i od vas posten vjernik ne moze da pridje bogomolji i pomoli se dok vi ne operete prljavu savjest. Narod ste lako prevarili ali Alaha i Boga necete moci.. BLEEEEEEEEE- LOPURDO p.s. Ovo isto vazi i za vase mentore koji su vas postavili za sluge zla i za koje ste \"ODRADILI POSAO\"
A nije li on i njemu slicni jahaci vlasti devastirao istu tu drzavu 3 puta vise neog bilo koji rat? Nije li on zastupnik jednoumlja nacionalnog doduse nije li on taj koji izmedju ostalog koci razvitak Bosne i Hrecegovine. Sta je on to kreativno napravio za nasu domovinu. Dok nam ti politicki polupismeni politicari zastupaju zemlju i dizu ruku u parlamentu , sta drugo da ocekujemo nego unistenje drzave. Gospodine Izetbegovicu probajte sa prodavnicom mozda vam bude bolje islo a vas \"patriotizam\" usmejrite na lokalnu dobit vase porodice
Nisam komunista nikada bio, ali tvrdim da niko nije Bosnu unazadio kao alijine izdajnicke parole: \"JNA nije agresor u Bosni\", \"Spavajte mirno rata nece biti\", \"Bolje birati podobne nego sposobne\", \"Izmedju drzave i naroda izabrao sam da spsavam narod\", \"Nisam dao da Armija BiH osvoji Vitez da bi sprijecio zlocine.\", \"Neki ekstremisti hoce da zabodu ljiljane u Banja Luku i Grude\", \"Rat nece stati dok ne oslobodimo sve muslimanske teritorije.\"... Izetbegovici su se oduvjek osjecali kao Srbi i radili za Srbiju.
...gdje debil prica o stanju demokratije!!!!
Čista demagogija.Bakire, fakultet ste zavrsili u jednoumnom sistemu, to vam nije smetalo, a sada pljujete po istom.Sramota. O kojoj demoikratiji govorite, očito vam je nepoznat pojam i značenje rijeći \"demokratija\", na žalost. Vaš pojam demokratije, ne samo vaš nego i ostalih političara je JEDAN NAROD JEDNA NACIJA,ONO ŠTO JA KAŽEM I MISLIM JE DEMOKRATSKO. Varate se.I