Komentari (183)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Put zlatnih kašika...
Bio sam pristalica SDA ali bakire ti si ga usrao, ako opet na vlasti budu SDA SDP HDZ Šošon sa tornja i ovi sto su bili onda nek nas je.bu sami smo krivi.
@SDA BIH Niti mi je neko obecao stan niti kucu, a niti sam mislio da ce mi samo tako neko pokloniti nesto, radim od 16 godine, tako da to da ce ti neko nesto pokloniti mozes macku o rep okaciti, a taj Šošon sa tornja je jos gori od Bakira, i ne bih da dalje pricam za njega, sto se tice SDA nisam imao primjedbi sto se tice opcine ali posljednje godine i to je uzelo maha i DOSTA je vise, a a predsjednistvo necu ni da komentarisem, pojedinac ne moze nista promijniti ali ako narod bude imalo pametan nece glasat za STRANKE koje nas JE.BU 20 godina, treba glasati za nekog nepoznatog i novog, jer GORE NE MOGU RADITI, naravno kod nas je sjasi kurta da uzjase murta, ali mozda taj murta i nesto promijeni. Pozdrav
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nemoj molimo te !!! I Alija nam je bio previše ? Sjašite vi Izetbegovici više ...
Gdje su donacijeee Bakireee...
Ne dao dragi Allah !
Onda nam se nepise dobro,bice i treci sigurno...
Čitam i ne vjerujem....
Kakav smrad
Kako ovog Bakira nije stid, toliko godina laže bošnjake! Ove godine mijenjamo ploću i postavljamo pravg i najjačeg vođu - prof.dr.Mustafu efendiju Cerića, pravi musliman-bošnjak
To mu "efendija" srednje ime? To isti onaj bradati što nije osudio zlostavljanje djevojčice u Gluhoj Bukovici. To isti onaj lik što "fura" markiranu odjeću? To isti onaj što na džumi priča o moralu pa poslije džume "uskrati" IZ za neke novce? Ako nam postave hodžu na čelo države selim se. P.S. Musliman sam i aBd dočekat' ću Bajram u ponedeljak ali uozbiljite se ljudi. Hoćete da nas satare EU, SAD i komšije? Da budemo k'o Gaza? Da nam državu vodi kriminalac pod izgovor da sve radi "U ime Allaha..."
Sta ces nastaviti levatino napraviti nam jos jednu Srebrenicu?Sramoto jedna.
Kiseljacaninu - u opciji nije ostavio Turcima nego su tu i ono par bitangi koji su opljačkali Bosance katolike po Bosni! Ako se javi ko od Srba iz Bosne i oni su u amanetu. Alija je za mnoge od njih potpisao u Dejtonu! Sada su to Srbii milijarderi u manjem entitetu( Mile Ronhil sa porodicom, Škrbić, Stanković itd.).
Pa Žuti jesi li ti normalan ili na čemu si? Pa ta trasa nas je odvela u PM. Srebrenica, islamiziranje Armije BiH, ne ukidanje SDS-a i naravno: " Sa mindera će Bosnom - onim što ostane od Rebublike BiH, vladat će 50 porodica"! NARODE BUJRUM, OPET GLASAJTE - ZA OVIH 50 APSOLUTNO KRIMINALIZOVANIH PORODICA PA I NJIHOVA TREĆA I ČETVRTA KOLJENA! NARAVNO TU SU I ONI KOJI IM ZDUŠNO ZANOSE JAJA NA KRIVINAMA!
Zamolio bi urednika portala klix.ba da nas ostave vise namiru ovim politickim glupostima koje prica Izedbegovic,Lagumdzija,Dodik i drugi BH politicari HVALA....
Te gluposti drastično podižu broj posjeta. Broj posjeta podiže rejting. Veći rejting = podižu cijenu usluga marketinga i donose "veće" klijenate = više NOVCA ! Na kraju se sve svede na pare.
Bitno je da narod zna...da je tvoja stranka najveća mafijaška organizacija poslije rata! Lopovi u kabinetima, lopovski zaposleni, krimanlno zapošljavate po famelijarno stranačkoj pripadnosti i još sve to pod krinkom zakona...BOJ SE ALLAHA U OVOME MUBAREK MJESECU kada demagoški lažeš! Prosječan političar sa nikakvim liderskim sposobnistima...osim za vlastiti interes...narod obični nikoga ne zanima tebe najmanje samo kada treba dobiti glasove napaćanih Bošnjaka koji i nezaslužuju bolje dok za tebe glasaju i za Fahrudina i za Zlatka svi ste isti!
Ti si zavrsio ono sto ti je otac zapoceo..pun si ko brod! Daj pusti nekog malo drugog da zajase ili pjevas pjesmu: I need more money cuz I'm so greedy...doduse vi i nista drugo i ne znate da radite nego da glumite da ste politicari..jer kad bi napustio tu funkciju ne bi mogao nista drugo ni raditi jer si ne sposoban kao i tvoji kompnjoni osim da posteno kradete od naroda..ja tin e bi dala ni kravu da cuvas ..
Sta ti je to otac trasirao.Potpisao RS,od obicnih jadova Izetbegovica napravio multimilijardere, sa strankom SDA sve isprodavao,tj opljackao sve sto se moglo opljackati i privatizovati.Sad ces ti i dalje isto to nastaviti kao da nisi navedeno radio od smrti Alije.Iza vas stoje i mnoga politicka ubistva pa valjda mislis i dalje ubijati one koji ti budu na putu i koji nisu tvoji istomisljenici.Jado jadni, smece obicno si ti.
....čovjek je rekao kojim putem ide...ali ne i u kojem smjeru...između svega što je naveo nema nigdje ništa osim šuplje i obećanja od prije 20 godina,a ako je tako a jeste i nego kako drugačije....vozdrica
Samo naprijed Predsjednice!
I ostavio bosnu u amanet turcima 😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😀😀😂😂😂😂😂😀😀😀😂😂😂😀😀😀😂😂😀😀😀😀😀