Komentari (230)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta je dodik pricao 2006 nakon ukidanja grba i zstave rs-a? kme kme kme bajtale ne seri
U situaciji kada imamo 48% nezaposlenih i kada su penzije 300 km,Kakir Izmetbegovic radikaliizra situaciju u drzavi i daje Dodiku prostora da manevrise i da sada i on manipulise gradjanima Rs-a,kako im Bosnjaci pokušavaju ukinuti R Srpsku,ali Dodik Supermen to nece dozvoliti.E moj Bakire karino glupa neodgovorna
http://ekspresno24.info/2015/11/25/udarna-vijest-istanbul-u-pripravnosti-rusija-je-bombardovala-tursku-bazu-video/
Kad skontamo da u Ustavnom sudu sjede Sdaovski kadrovi, bivša cistacica Seada Palavric i papak Mirsad Ceman odluka nije mogla biti drugacija.To je ona priča Sdaovska kako pravosudje treba držati dalje od politike,ali je to samo njima dozvoljeno,mamu im kriminalnu hebem seljacku.Fol se zalazu za Bosnjake u Rs-u a oni zakocili anex 7,tj povratak izbjeglica u Rs,da bi imali glasove u većim gradovima Federacije.Očita manipulacija nad ograničenim umovima na obje strane da zaborave na ekonomske probleme,da se malo situacija radikalizira,a da Kakir i Dodo jos više ucvrste svoje pozicije
Dan RS treba biti datum kojeg prihvate svi konstitutivni narodi i ostali u RS. Inace Dodik bi mogao iz ove Odluke Ustavnog suda profitirati,ali veoma kratko. Savez za promjene RS nece dozvoliti "da se izvuce iz politickog klinca",u kojem se nalazi.
Jebes taj sud i sudije, koji donose presude samo neka nije kako treba. Ko dovede te degenerike ovamo.
nakostrijesena spodoba on filozov i k.....c
xomep bg
Eso, opet si u pravu! Za manje od godine će izbori i vodu treba zamutiti. Biračima se serviraju priče o domoljublju, a pare i dalje nestaju, placevi se otimaju i grade bezpotrebne kućerine, a država prezadužuje! Žuti Dodiku - Dodik žutome i njih dvojica na kraju na dobitku. Svi ostali i dalje ovce, samo bleje!
mogu samo da mu ga puse
Moze RS da prdi koliko hoce. Himna : Bosne i Hercegovina Pasos i licna karta : Bosne i Hercegovine Reprezendacije : Bosne i Hercegovine Iznad UN-a i ostalih vihori zastava BiH. U ovom svemu RS nije nista dobila, a jadni narod umire od gladi. Repulici srpskoj da nije dijaspore, bila bi kao Bijafra.
Komunistička pijandura i smrad, iz nepoznatih razloga nazvan analitičarem.
Profesor je u pravu, ovu odrtinu jednostavno treba ignorirat ... A meni minusaju tipovi kad kažem da ovom debilu od 150 kila, najbolju uslugu radi Bakiraga, babukin Žuti ...!!!
Ojjjj...POTURICE!!!!!!!.manite se legendi, baratajte sa onim sto svi znamo A znamo da su ovim balkanskim prostorima vijekovima vladali i Turci i Njemci i Italijani i Madjari. Poturice!!!!!!!!!!,..a gdje su oni sada???? Jel da,..nisu tu! Jesu li sami otisli ili ih je neko otjerao??? Ko ih je otjerao???? Otjerali smo vam gazde u proslom vijeku,...a oni uticu na ove balkanske prostore JOS SAMO PREKO VAS,..KONJUSARA!!!! E a u OVOM vijeku,.....ukinucemo im i tu mogucnost,..OJ..POTURICEEEEE!!!!! zapamti to
Koliko je uspjeha dosad polučila Srpska, malo je slava i treba još !! NEgo ako se se sad sve okrene srpskom jedinstvu a rješavanje kriminala radi državnih interesa skrene na sliepi kolosijek, pa izvuku iz zapećka nacionalni talambasi KUD ĆEŠ BOLJE. Svima dobro. Fahro Prašak i SUltan Bakir su bijeli prah i vreće sa zlatom odavno ad aktirali radi reformsle agende, pa što ne bi i Srbi ? A Čović već par godina BATANA svakog nezavisnog kandidata ili one koji neće u Hrvatski Sabor. DAKLE SITUACIJA JE JASNA U BIH. NEma EU ali ni borbe protiv kriminala i korupcije. Status qvo reklo bi desetak hiljada POLITIČKIH NALAITIČARA ! :==)
Ne znam za ostale, ali me je više pun kufer ovog bajtala i tih kvazianaliticara. Ako već znaš sta se treba raditi, onda radi. Nemoj laprdati i prepadati narod. Jebo te Dodik i ova apelacija koja je stigla nakon 20 godina. Što li Bože tako "rano"?
To je to profesore, u sridu!
mi smo ovdje prije svega komsije jedni drugima, i zivimo jedni s drugima , ma sta se god desavalo. medjunarodna zajednica ne poznaje nas eobicaje i moz esmao zakuhati. st agod se desilo, koliko se god granica povuklo medju nama, mi se ne micemo s ove teritorije i ostajemo jedni s drugima da zivimo. to treba da nas vodi. to i uzajamno postovanje. politicari su ubehasi koji vide samo svoj ineres. obicni narod i dalje zivi, i dalje se druzi, i dalje zna da smo tu na istom mjestu, bez obzira na politicke budalase, trovace i intersedzije.
aaaaaaaaa