Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obicaji su isti,mi poturice i dalje za b.ajram zderemo prasetinu i rakiju,ali sad krijuci jer je vlast zabranila poslije prodaje s.r.e.b.r.e.n.i.c.e.A na prasetini nam ne ostaju zaostatci g.ovana ispod noktiju poslije pranja s.upka kao sto ostaju na tastaturi,valjda miris prasetine to upije
Kod vas, kod nas, kod vas, kod nas, kod vas, kod nas. Sve ovce po ovom sajtu hodaju. Bajram šerif mubarek olsun ko slavi, pogotovo u Trebinju.
Pa levatu jedan s obzirom da je bajram (mulsimanski praznik) normalno je da su teme bajramske kao kad je i bozic teme budu u vezi bozica zar ne ? A te uvrede predpostavljam da si u crkvu usao jednom u zivotu i nikad nisi taknuo bibliju da jesi znao bi \"Voli komšiju svoga kao što voliš sebe.\" usput BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN svim muslimanima.
meni je ovo davanje para na bajram bezveze. ne samo da je ruzan obicaj, nego pogresno djecu odgaja. djeca se uce da se pare zaradjuju, a ne da im se daju na praznike. doduse, religija nema granica kada treba regrutovati nove sljedbenike - prijetnje paklom, mamljenje rajem, kupovanje ljudi...
Kod vas sve zasnovano na sadaki. Znate li išta drugo raditi osim prositi i moljakati?
na žalost tako je, nisu htjeli raznolikost, saada je Trebinje samo jedan u nizu istih gradova bez onoga što ga je činilo posebnim i onoga što je BiH činilo zemljom prelijepom za život.