Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA otpustila da bi zaposlila svoje rodjake blize/dalje
Baš me briga sve dok sami ne počistimo svoje smeće - EU nam ne treba. Samo nam kvare svaki početak kraja domaćih lopuža!
Treba pronaći najbolje rješenje da se vrate ljudi na posao jer su nezakonito otpušteni, zato i služi sindikat da brine o pravima radnika.
Treba ti Bajramovicu prvo ponistiti prijem zene na radno mijesto u vladu federacije.
https://www.facebook.com/pages/Unofficial-Millenium-kladionica/1515173372033435?ref=hl Samo lajk i da zajedno dobijamo ....
Vrati ljude na posao! Vidi kako se vlada i sindikati mogu dogovoriti.
Naravno da se mogu dogovoriti, a sto ne bi mogli, a dogovor je jedino rijesenje za probleme, e taj dogovor ispostovati i to je to, vratiti radnike na posao!