"Dugo neće biti velikog štrajka"
2
Bajramović: Ono što se desilo u RS je najgori mobing
Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da vidimo šta dodik kaže http://youtu.be/_V0tnVrDraU
Ka'e Dodick u Sumskoj nikad bolje, strajkaci su placenici Al Kaide, Vehabija i Selefija.
Hajde bruko jedna, samo Ze-Do kanton ima veći bruto-dohodak od cijelih tvojih širokih 49 posto. Rimljanima je bilo dovoljno hljeba i igara, a kod vas balvana i blata.
HALO BOLAN ?! KAKAV CRNI ŠTRAJK ??!?!??! SMANJUJTE PLATU DRŽAVNOM APARATU 50% !!! TO JE JEDINO RJEŠENJE .. !!! KAKO MOŽE PLATA POLICAJCA BITI 1000 KM ??? (sa toplim obrokom i kuponom) HALO BA 1000KM JE 1 SOLIDAN LAPTOP ! POLICAJAC U VRH GLAVE TREBA DA IMA 500KM ... OPŠTINAR 350KM ... INŽINJER 600KM ...DOKTOR 700KM ... PA MI SMO SIROMAŠNA ZEMLJA !!! JEL IKOME TO VIŠE JASNO !?!?!?!? AKO SE NE PRESTANEMO FURATI NA ZAPAD POSTAT ĆEMO AFRIČKA ZEMLJA !
pa ima ko hoce raditi
PAKASI ETO VAM IDU RADNICI; PA DA VIDIMO TE BAJRAMOVICU:
Ove lakeje vlasti i njenih kapitalista treba u s r a n i m motkama, jer samo tako ce nauciti lekciju koja im je prijeko potrebna. U cijeloj Evropi se vodi ogorcena borba protiv izrabljivaca, samo kod nas Barjramovic i njemu slicni salju ove defetisticke izjave i cine sve kako do generalnog strajka ne bi doslo.
Bit ce velikog strajka, Bajramovicu, brze nego sto mozes i sanjati, u to ni ti ni tvoje gazde ne treba da sumnjate, a onda, kom opanci, kom obojci.
Dosta suplje price, jer i vase vrijeme otkucava i jedini spas vam je da povedete radnistvo Bosne i Hercegovine u Generalni strajk, a ukoliko i dalje nastavite sluziti vladajucim strukturama, bit cete od radnistva tretirani jednako kao i oni. Nama je doslo do grla, a kad nam voda udje u usi, sto je vrlo blizu, onda nas niko i nista nemce moci zaustaviti i vi to morate dobro znati. Radnicki pokret Bosni i Hercegovini nece se oslanjati na vas, na kriminogene prokapitalisticke nevladine organizacije i sve druge koji su zaduzeni da nas oslabe, vec na svoju snagu, a nemojte sumnjati u nju, kao sto su se na nju oslanjali i husinski rudari, slava im vjecna!
koga ovaj predstavlja i koje uopste. sindikat se nije javio od kada je hrle zavladao. iNAKDA NIJE BRANIO INTERESE RADNIKA. a POGLEDAJTE NAZOVI SINDIKALCE. KOJI SU TO LICIMJERI. NEMA TE VI POJMA STA JE SINDIKAT NITI ZNATE DA ZASTUPATE RADNIIKE, AKO CE TE I ZNATI KADA VAS PLACA DRZAVA. VI STE JAD I BJEDA. DAO BOG DA DOZIVTE SUDBINU RADNIKA KONJUHA, ZELJEZARA VARES I ZENICA I ILIJAS, LRADNIKA CIJE SU FABRIKE PROPALE A VI GUZOM NISTE MRDNULI.
@zeHleni vehabijski zub Kao da je vama u tim vasim 24% bolje. Stisnuli ste se ne mozete da disete. A nama u RS mi Srbi sami krojimo nama kapu,nista se vi tu ne pitate,osim onih par procenata koji idu u nase skole SVETI SAVA,uce nas SRPSKI jezik,slave nase KRSNE SLAVE u svim institucijama,placaju nama RS porez. I sve to na 49%
Zar ste mislili da ce Genocidni strajkovat njima je kako Genocidni vozd naredi..
ovo dode da unaprijed kazem isto ce se desit ko u rs.pa u bosni ima sindikata i nevladinih organizacija masala stotinama .bez puske se krenulo branit i suprotstavit protiv jna a sada par ljudi je pobjedilo naros u cijeloj drzavo AFERIM to nam i treba kazu neka vlast nije valjala prije 50,100,500 god ja mislim da su ovi gori i od turaka ,austrougara,kraljevine,tita ovo je dno dna
@Liljane ma pusti sad dodika i silajdjica, ja te pitam sto radnici ne smjene sindikalce ako im nisu dobri a placaju ih od svoje clanarine od 3000-5000 km
Ranka Misic jos u avgustu 2012 godine, dakle 2 mjeseca prije oktobra i lokalnih izbora je tvrdila: "Kako samo pojedini mediji prizeljkuju strajk radnika". Nakon sto su izbori prosli i njen politicki mentor Milorad Dodik dozivio debakl na lokalnim izborima kada je u 26 opstina izgubio vlast, Misicka je promijenila pricu. Naime vec u novembru po jednom kisovitom danu organizovala je prvi strajk kada sa pistaljkom u ustima nesto ko lafo protestvoala iako na sminku i odjecu potrosi 2000 maraka mjesecno. Priprema se vruca godina u genocidnoj rs, a i ona sljedeca, vidi se da se sve okrece protiv Vozda iz Laktasa, evo i sindikat sa Misickom se okrenuo. To je jasan pokazatelj da mu popularnost opada i da se sprema njegovo rusenje. On ima vilu u Beogradu na Dedinju i kad bude porazen, poput Harisa Silajdzica koji je otisao u Tursku, ovaj ce otici u Bg i tvrdit se iz sigurne udaljenosti kako je rs najveci ratni uspjeh Srba. Ostalo mu je Srbovanje, Mitomanija, sjecanja na Bizantiju, Osmanlije...
a vidi ga sto je upario kravatu i kosulju...kad ode medju radnike da se ne bruka
@hus...srbi sve prisvojise samo nece klaru cetkin