Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Štittićete dosegnuti nivo prava radnika veliš, kojih radnika i koja prava? Reci otvoreno , prije svega kolektivne ugovore zaposlenih u javnom sketoru i javnim preduzećima i njihove plate. Uhljebu !
Jebeš ga čovjek lovi u vodama gdje može biti dobar hebe se njemu za plićak gdje je sitan ulov 😂😂😂😂
Sigurno vam se dogodilo da imate, a sigurno imate, problema u vasoj zemlji. Dakle, ukoliko imate problema, a vidim da sigurno imate, fino uzmete transparente, na njima napisete lijepo sadrzaj, sve sto vas muci, sto vam lezi na srcu i to lijepo kazete jasno i glasno svima nama.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
"Loptica je u dvorištu onih koji glume silu, moć i snagu" WTF? Kakva su kod nas goveda zasjela u fotelje...
ne vređaj goveda bolan!
sad ne mogu jesti gulaš :(
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Sto si toliko zamahnuo, pa ode tamo loptica? Sad nam valja nabavit' novu ;)
Pa do skoro ste ti i tvoj sdp glumili silu pa sad nikako da naviknete...i sad kad se ne pitate nista lafo poceli braniti prava radnika....mrssss
Ne dajte se pod noge, pa nek ide sve u p.m.
...nekako je iščezao ushit koji je vladao pri usvajanju novoz zor-a...
...ovo je samo pocetak obecanog nam blagostanja...
...samo što nije...
Ova sindikalna prdimahovina sjedi u prvim redovima na kongresu SDP-a …na zadnjim izborima narod je pokazao šta misli o njegovoj stranci i "zaštiiti radnika" tokom 4 godine njihove vlasti …a ja mu osobno poručujem :mrššš stoko lezihl***vička !
Bajramovic laže
Ništa mi nije jasno..
Za mene je ovaj čovjek veoma uspješan iluzionista, koji stvara privid da postoji sindikat i da se neko bori za prava radnika. U stvarnosti, radi se o manipulatoru koji po dogovoru sa vladajućim strankama organizira dešavanja po potrebi, a ta dešavanja traju po potrebi. Vidjeli smo kako se to radi kad je usvajan novi Zakon o radu.
blago vladi s tobom.-siti su radnici tvog zalaganja.-ne brani nas tako ti partije i tita.-
Bajramoviću, de nam platnu listu na uvid ;)
there is a loptica?!
Vama u Bosni ni Mojsije, nit Isus a ni Muhamed as nebi valjao. Vama su svi zivi lopovi osim vas licno.
Vala si u pravu
Sigurno vam se dogodilo da imate, a sigurno imate, problema u vasoj zemlji. Dakle, ukoliko imate problema, a vidim da sigurno imate, fino uzmete transparente, na njima napisete lijepo sadrzaj, sve sto vas muci, sto vam lezi na srcu i to lijepo kazete jasno i glasno svima nama.
Ne kaze se u dvoristu nego "na Poljinama" :D
Političari-smijurija! Tačka Narod OVCE! dalje nema