Komentari (185)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast ljudima koji ovakve stvari organizuju i odvoje svog vremena za ovako nesto. P.S. Koliko sam puta procitao floskulu: "Bolje pomoci djeci bez roditeljskog staranja", rekao bi covjek da u Bosni nema toga.
Ti si zadnji koji ima pravo da prica o krscanskoj vjeri kad ne zivis po njenim principima. Ti si obicni otpadnik od svoje vjere, jer ti ocigledno srce nije ispunjeno porukom Sina Bozijeg, a zivot ne vodis prema njegovim ucenjima. Sram i stid nek te bude Isusa Spasitelja koji je umro za iskup grijeha cijelog covjecanstva, da bi ti sad dijelio i mrzio ljude, a On, Sin Boziji to nije radio... Fuj, lazni krscanu, lazni katolice, fuj!
Dathedr`VII .. haj bolan citaj crnogorske portale, ostavi nas na miru.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
pa sto vi muslimancine jedne ne pomognete nekome? evo "spomenko zaric" ili ti ga Cober poznatiji po izradi tetovaza.. pomaze i muslimanskoj i katolickoj i pravoslavnoj djeci! muslimancino na baterije! i ja sam musliman, ali mi se gadi kakav smo mi narod! idi u teheran pa prati samo muslimanske praznike! od kad je to bosna islamska zemlja, pa nije fino slaviti bozic i novu godinu? muslimancino, imas nesto protiv ovoga? a jesi li ikada obavio svoju duznost i zekat nekome dao? ovo se odnosi na ove sto kazu da je nova g krscanski praznik. da jeste, ali kakve veze ima podjela paketica sa tim? ti muslimancino velika, nemoj nikada svom dijetu kupiti paketic. jer to je krscansko! posalji ga u siriju majmune jedan!
OCMTH TEMPLAR: ZADRZI SVOJE SAVIJETE ZA SEBE A KAKO VIDIM DA I PROZIVAS ,MA JA OVAKO SI PRAVO HRABAR KURTONU JEDAN EVO IMAS MOJE IME I PREZIME I IZ ZENICE SAM A AKO IMAS JAJA NAPISI SVOJE IME I PREZIME I GRAD OTPADU JEDAN .
Napokon jedna predivna, al stvarno humana stvar u ovoj razarajucoj BiH!
motoklub condom
Mnozina: Djede Mraz
Svaka vam čast bajkeri...vaš način rada i humanost bi trebala biti za primjer mnogim u našoj zemlji...još jednom SVAKA VAM ČAST BAJKERI...
Dathedr* dobro ti ovu ijekavicu, vidim bosanski se plaho ucio..
ja kao kriscanin katolik tebi DEATHEDR VII *** komplet familiju uz duz i poprijeko *** ti sve sto imas i sto si imao mater ti *** nacionalisticku *** ti ante p i ante g svu familiju majku ti jebe smrdljivu dabog da ti zena rodila kilu bodljikave zice jer si jedino to u stanju napravit mater ti *** mrtvu ***d ti sve i jedan bajker iz ex yu sestru u crijevo gdje ispusta paru *** ti sve i jedan balija mater i sestru i sve sto imas zivo a kasnije ce mo ti po mrtvim *** ti pleme smradu jedan
danijel.ljubic.5494 ....... nezreo si, te multi-kulti bajkere možeš okačiti o prvi klin. ako ti zatreba savjet, javi se malo poslije, da ti objasnim neke stvari.
respekt bikeri.....
respect, djeca su najveće blago. učiniti im život ljepšim, neprocjenjivo.
u pravu si dathedr. hvala ti prijatelju na podsjećanju. živ mi i zdrav bio. sve najljepše ti želim u novoj godini. humska uber alles.
Samo zbog pogleda ovog malog svrce na zadnjoj slici je vrijedilo sve ovo organizovati.
De dajte odnesite ovom "huoneu" koji paketić, samo nek navede na mapi gdje mu se ta pećina nalazi iz koje tipka, vidite da je jadan tužan što i on nije dobio paketiće. :)
Ajd ti sad ne vredjaj pecinske ljude :)
na njega ni navigacija marke geremin nebi mogla locirati
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
veliko bravo za bajkere
Otkud Deda Mraz u Zenici?!? Sta ce taj krscansko-kjafirski simbol u islamskom gradu! U bliskoistocnom Sarajevu vise nema Deda Mraza,a uskoro ga nece biti ni u Zenici! :DDDDD
Zenica je grad svih naroda i narodnosti , nacija i naciolnalnosti,imena i prezimena ,dzamija i crkava doticni petre ako nisi znao
Zenica je grad vehabija! Bio-vidio! Dovidjenja prijatno...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Imali vece radosti i zadovoljstva vidjeti osmjeh i zadovoljstvo na djecijem licu...!
Ja sam se nadala da će umjesto bajkera biti neki od ovih naših zvaničnika, sa lijepim platicama....pih... Bravo za dobre ljude!!!
Mozda se Polic posrami..