Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najteze mi je gledati video snimak mrsavih i prestravljenih Bosnjaka, bosih nogu, ruku za potiljkom, koji moraju leci na naredbu sumskih monstruma, da bi ih takve, nemocne, izrafalali...nikad to necu moci provariti, nikad. Do kraja zivota.
To se i ne može provariti.
Jarane, znam kako ti je. Ja sam prije 3g spustio 8 mojih rodzak u Kozarcu. A bivši sam logoraš, mene progoni već 30g.
Nikad oprostiti! Ko oprosti ponovit ce mu se!
Ko im halali nek mu zemlja kosti izbaci, jedino sto cemo halaliti su nasi zivoti da jednom zauvijek sa vasim genocidnim i zlocinackim politikama zavrsimo..⚜️
Srce puca,
i sta kaze onaj zvaljo na tiktoku, ni pile tursko nece ostaviti? Bgm ko da ce ga ovdje neko rasirenih ruku docekat?
Zašto klix mutanti dozvoljavaju komentare na članke o Srebrenici??? Yebo vam klik sestru žvaljavu.Zar nije dovoljno što se na drugim člancima životinje u ljudskom obliku rugaju i pljuju po žrtvama koje su pretrpjele neviđeno zlo devedesetih.
Pusti Komentare o Niksicu i Vojvodi Vojinu da vidite sta narod misli o Izdajnicima !
Avaz napiše preko 700 bajkera a kiks kao da je jedan došao. Jel dodik vlasnik kiksa? Kako šhupački naslov
Genocidan narod Srbi
Al' bilo mi je zlo🤮kada sam vidjela tamo njivu.Zar mu borci TK nisu porucili da nisu dobrodosli u Srebrenicu.Al', kod njega je dzon obraz.
Bajkeri su duše od ljudi. ✌️
Muniri snaga dolazi iz džipova i 10 milja primanja.
Danas sam bila kada su krenuli iz Sarajeva.Ja mislim da je kolona sa bajkerima bila od K.glave do Ciglana.Suze su mi same tekle.😭Svaka im cast.
Komentari?!
Kad sam bio u Potočarima , reko sam ženi da me ništa ne pita i govori . Nisam imo ni daha a kamoli riječi da bilo šta progovorim .