Oduzeto 5.000 komada pirotehnike
0
Badnji dan u Kantonu Sarajevo protekao mirno
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bošnjaci su, ipak, najtolerantniji narod u BiH. Nakon svega što su doživjeli, najviše Bošnjaka mi je poželjelo čestiti Božić. Hvala vam od srca i nedajte se ovim levatima da nas zavađaju!
Gdje pise da su petarde u pitanju? Koliko ja znam petarde nisu jedina pirotehnicka sredstva :)
5 000 (komada pirotehnike) / 100 (komada u kutiji) = 50 (kutija petardi) * 2 (KM-nabavna cijena) = 100 KM (jesu se pretrgli oduzimajući :)
Sretan Bozic svim katolicima u BiH i da ste mi zivi i zdravi! :)
Ko treba da oduzme automatske puske? Sinoc je u Bistarcu kod Lukavca grmilo kao 93. Mozda nema donesenog zakona za tu vrstu \"pirotehnike\"?
sve vehabije su obicni terosristi kojih se svi boje... :)
\"Naglasio je da Zakonom o prekršajima protiv javnog reda i mira Kantona Sarajevo prodaja, kupovina i upotreba pirotehničkih sredstava kažnjiva od 300 do 900 KM. Zakonom je propisana i kazna za roditelje, staratelje i usvojitelje maloljetnika od 400 do 1.200 KM. \" Ko ovdje koga laze??? U centru grada, u Ferhadiji, najveca pijaca pirotehnike na Balkanu!!! Da nije smijesno bilo bi tragicno...
Registrujte se Bosanci na www . index . hr Ne dopustite da nas drugi sutaju, dok nas nema... Ne mislim na Hrvate, vec na nase druge susjede, koji nas blate dok nas nema da branimo svoje !
pa nece biti belaja glupani jedni
Neznas sta pricas, poduci se prije nego iznezes svoje glupo misljenje. Vehabije kao pokret ne postoje....a i vi ga slavite rodjenje Isusa a ni sami neznate kad se rodio. Nego hajd izabrali dan pa u coravo.
Neznas sta pricas, poduci se prije nego iznezes svoje glupo misljenje. Vehabije kao pokret ne postoje....a i vi ga slavite rodjenje Isusa a ni sami neznate kad se rodio. Nego hajd izabrali dan pa u coravo.
Aj ti ostavi vehabije po strani i slavi te svoje praznike ;)
ZMIU GA LOMA
Čuj prošlo mirno?? Ne mogu da vjerujem, zar nisu zle i izopačene vehabije napali?? Čudno baš...
Zna li neko više o pucnjavi u Novom Sarajevo, na Grbavici II kod pekare Pal?! Navodno je neko poginuo, a policija je pucala.