Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dino Konakovic je zlo
Konakovic =Fikret Abdić
Dobri su ovi SDA-ovci. Kaže nisi glasao za mog kandidata pa zato pobijedio HDZ-ov. Pa što ti onda nisi glasao za NIP-ovog pa nebi pobijedio HDZ-OV ili Abdićev. A SDA u koaliciji i čini vlast zajedno sa HDZ-om na svim nivoima, od Mostara do Vijeća ministara BiH. Ovakve zamjene teza sam samo slušao od srpske propagande još u ratu kada smo sami sebe granatirali.
E crni Samire, pa i u ramazanu lažeš. Izvini sad vidjeh da si SDA, uredu je nastavi lagati
S.ebat NiP na izborima. Vrijeme je
Mozda da se Bosnjaci Janje ujedine oko Oksigena... A sledece izbore ne stave 22 nego nekih realnih 8!
sjeme im se zatrlo izdajnicko
Ovo je još jedna potvrda da je Elmedinu Konakoviću važnija stranka od Bošnjaka i države. Važnija mu je mržnja SDA od svega
Bila Srpska lista ili SDA, svejedno je.
bolje da šutite,koliko ste izvarali narod
Više od dvadeset godina vi varate povratnike i vjerovatno ste htjeli prevariti i NiP sa tim listama koje ste nudili.Neka su vas odbili.
SDA trideset godina radi protiv Bosne i bošnjaka
Pa vi dajete Mostar ima 30 godina , de ne rise . Samo neka vladate sa 59 %institucija u njemu . A sta napraviste za to svi vrijeme , nista . Gov*a ste ista kao HDZ i SNSD i svskq ostaka nacio stranka
50%
Neka su vas odbili ne treba ici u koaliciju sa SDA bagrom
tako je pa neka vladaju svi drugi. to ja ta mržnja o kojoj sam pisala ali su mi obrisali komentar nipovac😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗
JA PA ZATO SRBI SVE UZELI
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Povratnici su iznad svake stranke. Njihova bol se ogleda u mržnji i osveti