Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljevičari (Staljin, Tito) su bili u paktu sa Hitlerom pa tek kad ih je isti izradio počeli su šupljirat o \'antifašizmu\', a ustanak na Balkanu su digli tek kada je napadnut Sovjetski Savez. Ja znam da je vama tinejdžerima ljevičarstvo onako privlačno ali ima nešto bolje - Ljudskost, a to je nešto o čemu ni ljevičari ni desničari pojma nemaju.
\'oćel Vučić i Dinkec pozvat lEvičara Kustu da im održi jedan anti-globalistički govor? Koja smijurija, bubuljičavi uhljebljeni udbaški sinovi u borbi za spas planete hahahahahaha Lijepi Česi i LUSTRACIJA
stvarno ljudi ovih do sada nismo imali. samo su nam još oni falili... blago li se nema...
Hajde papak polupismeni za početak nauči sva slova abecede.
dajte nam posla, para i dobre 3,14čke, a cigle i blokove već imamo
Opali mo ih lijevicom...
Mislim da je dobro da imamo lijevo, desno i pravo u meso...Kad taj mix proradi tako da jedna strana \"kontrolise\" drugu mozemo se mozda necemu korisnom nadat...
moj te gladi, glupavi jugoslovenski snobu
zanimljivo ,samo se mlade koke pale na ove shitove,mozda dobro karaju.
antifest je odlična stvar i svakom ko imalo misli glavom trebalo bi biti drago zbog ovoga.. a ove spodobe što komentarišu i lupaju gluposti, nek se učlane u biblioteku i pročitaju nešto.
Bitka na Sutjesci. S jedne strane klanca urla Tito na Mussolinija \'Fašistooo\', Mussolini mu uzvrati \'Komunistooo\', a klanac vrati jeku - \'istooo istooo\' p.s. za ovaj vic se ležalo 8-10 ko ispriča, 3-5 ko se samo nasmije u \'slobodarskoj\' Smrdoslaviji, i sad bi to ovi ne.iz.drk.ani rčićiku da vrate? MRŠ bando fašikomunistička!!!
Lijevo ili Desno, mudo ste i jedni i drugi.
Slažem se, samo prvo nek vrate očevi ovih balavaca imovinu otetu od građana Sarajeva prilikom \'oslobađanja\' \'45, a SDA kad dođe na red.
U čijem ti otetom stanu živiš, nadobudni papkaru i jugofašisto?
\'Antifašisti\' = smetljari koji uvijek dođu nakon fašista da počiste iza njih i iste ugrade u vrhovne sfere vlasti. Samo bi trebali promijeniti ime u post-fašisti. Aj hajd ti išta objasni nadobudnim uhljebljenim udbaškim isprdcima, potomcima onih što ih Tito nafata po šumadinskim njivama i ugradi u otete stanove i kuće sarajevske gospode.
j...i ti veterani Vukovara i Srebrenice familiju č.etopartizansku p.s. smiješni balavče, obriši se oko usta, sliniš
Samo naprijed JOSD, svaka čast.