Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fujdo je smece tesko od covjeka jedna obicna bitanga
Imam 60 godina i ne pamtim losijeg i nekulturnijeg politicara na celu moga grada. Sramota sta smo dozvolili.
Ze ovaj ze ze....na sta smo spali
Podrška za ovog dobrog čovjeka! A onoj seljačini Fuadu Kasumoviću želim brzo smetljište političke karijere i da se Zeničani dohavizaju! PROSTAK
Ima snimak fudo protiv fude
Šta kaže Ze ministar?
Moze li nekad neki gradjanin biti gradonacelnik nekog grada,sve seljoberi ili doslje koji su kod familije na raspustu sisali mlijeko direktno iz kravine sise?
Jesi li ti birao koji ce te K napraviti i koja ce te P roditi i gdje? Je li to mjerilo bilo cega?
@Geograf nazalost je veliko mjerilo. Doslje i seljacine kad dodju u grad, gaze preko leseva i mrtvih ljudi da ostvare nesto i da se dokazu, to je najveci sljam u svakom gradu, cast izuzecima ( a ti izuzeci su samo ako predjes iz grada u grad a ne sa sela ili manjeg mjesta )