Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam primijetio, da je bilo jedna fotografija napravljena profesionalno, u čemu je problem?
Novinari spavali, nisu ludi da rizikuju zivot :D
hahahahahahahaha, slikali zmireci nogom
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Veliko hvala institucijama, koje su uspješno realizovale postavljeni im zadatak! Građani Grada Sarajeva su vam zahvalni! P.S. Konačno da jedne prilike, institucije stupe u službu građana, ali bukvalno (Civilna zaštita)..
Sve se može, kada se male ruke slože :) .
ovaj Turcin neki Koldzin jaran
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ma ko meni izkipa ovo neki zeljezni otpad u avliju na natspisom "Made in England" sunce li mu zarkovo, jos nesto se cuje iz njega tik-tak-tik-tak.
eto mudrolije, trebalo im 10-ak dana da skontaju kako da je uklone, i na kraju sve odrade za 15-ak minuta.. dobro pa su se ikako nakanili..
Bespotrebno se digla panika
napokon
"U Osnovnoj školi Hrasno, koja je određena za privremeni smještaj građana koji nisu imali gdje da odu, našlo se samo troje starijih građana i volonteri civilne zaštite" :D " Imamo i tri osobe na telefonskoj liniji, u slučaju bilo kakvih dodatnih informacija i potrebe za evakuacijom“ :D :D "bomba je krenula ka Ilijašu" :D :D :D
Steta sto nema video kako explodira :( Bas steta...
pogledajte kako kod nas izgleda "posebni konvoj" za bombu od pola tone: http://www.avaz.ba/assets/image_cache/690/420/0/assets/uploads/galerije/normal/64535/uklanjanje%20avio%20bombe%2008%20SS.jpg nema potrebe da se razbacuje okolo sa bombasticnim terminima... prikolica jarane, prikolica za drva
Fotografi pocrkali letajuci po SFFu, eno ih i sad spavaju..
http://www.avaz.ba/assets/image_cache/690/420/0/assets/uploads/uklanjanje-avio-bombe-01-SS.jpg
Bolan u ratu nismo isli u sklonista a kamo li sad u miru...Inat je ovaj narod nije se bojao hiljada bombi, a kamo li sad da se plasi jedne male :D
Tresla se gora, rodio se mis :D
adnane nemoj vise slika ziv i zdrav bio
vrlo brzo su sklonili samo 7 dana , bravo....
Niti jedna slika nije jasna i normalno fotografisana! Koda ste u 2. Svjetskom ratu Klix novinari i fotografi! Danas je tehnologija mnogo napredovala,pa već ako znate portal voditi i pisati kojekakve gluposti i članke (NE MISLIM NA OVAJ ČLANAK),kupite profesionalni fotoaparat i ne brukajte se! Samo iz Sarajeva kad je vijest ponekad stavljate svoje slike i tad budu ovako kvalitetne koda je dijete slikalo SRAMOTA!
Dobro je gospodine "koda", razumjeli smo.
kad nam vlast ne moze dohakat,nece ni jedna bomba...