Uspješna evakuacija iz Egipta
0
Avion sa bh. državljanima sletio u Sarajevo
Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fino je vidjeti da nasa vlada ucini nesto za svoje gradjane. Svaka cast na ovome. Malo mi je ovo smijesno kaze uspjesno sletio. Malo su se ovi novinari uzivili u situaciju. A eto ko nismo bili sigurni da ce se uspjesno spustiti jer je evakuacija. Spustio se ko svaki drugi avion, bez problema.
Dobro dosli !
ja vjesti i k.... isto ko da su ispod granata izbjegli.....onaj marić iz kaira svršava a ne prenosi... isto i na bh1...vi novinari ste g*vna nije mi žao kad vas namlate reketaši obični...kontate ufatili boga za bradu pa mi postojimo radi vas
Uz k.u.r.a.c ga sletio ili ne sletio... U ovom avionu Srba i Hrvata nije bilo!
kako se moze kad se hoce!
..znaci..nisu ih pobacali po povratku..hebi ga..
ja mislim da im je bolje da su ostali u egiptu, bolje i mubarak nego ove nase aveti, tihic, dodik, covic, hare, fare, bozo, jovo....
Još da su nešto tamo i naučili... http://www.e-novine.com/fotogalerija/fotogalerija-svet/44387-ene-Egipta.html
dobrodosli. drago mi je da imamo drzavu koja se brine o svojim gradjanima.
Oprostite unaprijed na spamu ali eBiH treba tvoju pomoc u oslobadanju Ako se želite malo maknuti od svakodnevnih životnih problema, preporucam da probate igrati najpopularniju onlajn strategiju e.Republik. Virtualni paralelni svijet baziran na realnom životu, potpuno je besplatna a registrirati se možete na sljedecem linku: http://tinyurl.com/REGISTRIRAJ-SE Važno je napomenuti da prilikom registracije trebate unijeti važeci e-mail na koji dobijate link za potvrdu registracije nakon cega možete poceti igrati. Od trenutnih zbivanja mogu izdvojiti grcevitu borbu za oslobodenje eBosne i Hercegovine. Sve naše regije osim Brcko distrikta su pod okupacijom te nam je potreban svaki igrac da se oslobodimo! POMOZI I TI eBOSNA I HERCEGOVINA TE CEKA!! Možete pogledati prijašnji clanak promocije ove igre u jutarnjem listu: http://www.jutarnji.hr/online-svijet--virutalnu-hrvatsku-napadaju-virtualna-madarska-i-srbija/320559/
GDJE SU BILE U RATU!? VRACAJTE HANUME SVOJIM PASAMA U EGIPAT!
Dont do drugs!
You have a government that declared jihad against the people in Southern Sudan and has set up a system based on wrong foundations. A first-class citizen is a Muslim Arab and a second-class citizen is his wife, a third-class citizen is an African who has converted to Islam and a fourth-class citizen is his wife. A fifth-class citizen is a non-believer and a sixth class citizen is his wife.
nisam iznenadjen ovolikim rasizmom srba i hrvata ,.da znate koliko ste svi redom mali i glupi.to isto o vama misle zap. evropljani i ameri,kanadjani,australci..kad cuju nas faulirani engleski,svedski..govore isto:mars nazad na balkan.trebate svi malo iskusiti poglede ispod oka, diskriminaciju na poslu u skoli itd. zato sto nisi rodjeni englez..
Pozdrav našoj vladi koja se ovako žrtvovala za svoje građane. Veliki potez vlade Federacije BiH koji će ući u historiju. Malo je dobrih ljudi u svijetu kao naši koji će se ovako založiti za svoje građane. Predlažem im medalju pošasni građana, grije bi veliki bio ako ovo ne ostane nenagrađeno.
sve neki teroristi i bule u avionu .. dobro je da pola bosne drze srbi ..
Ima ovde i gradjana egipta ili mi se cini