Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vise presao na prikolici, nego u zraku :D
Umjesto slika da je BiH kupila avione nove , mi citamo kako odose i ovi sto imamo, A tuga je sto stoka balijska opet bi 80% za SDA glasala
Plače mi se... Zemlja lopova, pokvareni i nesposobni ljudi.
A zašto na svoju finalnu destinaciju u Njemačkoj nije putov'o pun putnika... sjedišta udobna a prazna... koja glupost!
Nije jedina bh kompanija, postoji i Icar Air, koji je mozda manje poznat, ali jednako vazan i koji prevozi robu i postu sa i na Medjunarodji Aerodrom Sarajevo. Informisite se.
To treba erdi hvala reci on je uz pomoc bakira tu kompaniju "ugasijo" kako vi to pišete
Bruka.
Samo imam jednu riječ komentara: Blamaža.
Pa sto napisa sest?
hahahaha pa ovo je brutalno smijesno koliko je jadna ova drzava..pa ovo i jeste da nam se smiju svi...to je nasa slika i prilika,,nase ekonomije i standarda..
Napredak je više nego očit, izvozimo u evropsku uniju ''bote i to u najrazvijeniju zemlju, nije ti šala.
Pa ako ćemo, pričati o blamaži a jeste, odgovorni nisu smjeli vršiti transport, bez cerade. "Upotreba zastave BiH suprotno odredbama čl. 3. i 4. Zakona, kao i neupotreba zastave BiH saglasno odredbi člana 5. Zakona predstavlja prekršaj za koji će se kazniti novčanom kaznom.
Gdje vidiš zastavu?
Da li u nadleznosti SDA direktora postoji ikakva vrsta i nacin prevoza i prevoznog sredstva koji bi bili isplativi i funkcionalani, a da ne naprave gubitke.
mogo bi i minaret biti
e baš vam hvala što ste javili, nešto sam se brino :P
Jebes avion koji vozi kamion
Avijoni su opasni i nama ne trebaju Fadil je reko da narod treba putovati vozovima , jer bo su oni budučnost naša!