Sastanak u Predsjedništvu
0
Avigdor Liberman u četvrtak u BiH
Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta hoce ovaj, fakat?
Hoce srbi da se dogovore sa jevrejima o nacinu rusenja islama i unistavanju muslimanskog naroda. Treba proteste organizovat i jasno pokazat jevrejima na cijoj smo strani.
Po izrazu na licu damo bih rekao da ovaj cifut nije normalan, ima bolestan pogled i izgleda da samo bolesnici mogu predstavljait tako bolesnu genocidnu tvorevinu kao sto je Izrael. Sloboda za Palestinu, a ovog majmuna treba zatvoriti pri dolasku u nasu zemlju zbog raznoraznih zlocina koje su pocinili on i njemu slicni. Pokazimo time sta je demokratija.....
@eter Ma, vi ste već dovoljno (za)ostali!!!
MI SRBI SADA IMAMO PRILIKU DA IM SE OSVETIMO I ZA BOMBARDOVANJE I ZA KOSOVO!
Rasista, fasista i nacista, tako ga definisu Jevrijei, ovog Libermana...citajte Haeretz..
Organizovati PROTESTE ispred zgrade predsjedništva kad ovaj majmun bude dolazio! Ne dajmo da nas smrdljivi cionisti kontrolišu! Ako smo već u Vijeću sigurnosti, odluke trebamo donositi SAMI a ne pod diktaturom Amerike ili Izraela ili Saudijske Arabije ili bilo koje druge zemlje! Zašto smo dobili status ako ga nećemo obilježiti SVOJIM odlukama!?
ovaj liberman ima pravo arijsko prezime.
E nasluti nama Dodo iz zahebancije \"bliskoistocno i istocno\" . . . prvo Palestinac sad i Zidov . . . trebali bi samo njegove sale uzimati za ozbiljno!
Sve ce proci samo ce Bosnjaci i Palestinci ostati.....dva najstarija naroda na planeti.......
FREE PALESTINA.
pa i majka rusija im prihvata palestinu,ne kontam ove srbe..samo da je kontra.
Moldavski ganci koji se prodao pod Cifu, sikter iz Bosne! I iz Palestine for that matter
Libermanu moj dobro dosao ti nama u BiH!
Dodji vamo, kod Mileta ima svega. Samo Palestina ce biti drzava, njih je dva mi smo jedan.
Dobrodosho tebi u kucu, ugosti ga i podaj mu sta imas. Od Bosne ce dobiti od sake do lakta.
DOBRODOŠAO u Sarajevo!