Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u prvi momenat učini mi se da piše ----Bošnjak je miran i tih.......
Ima kod nas tornjaka i u raznoraznim parlamentima, skupštinama, vladama, komisijama, odborima, komitetima, predstavništvima itd., itd.
Nemoj vrijeđati ove prelijepe životinje 😉
Koliko volim ove tornjake to je neopisivo!
Ima ovakvih na ulici,nisu se tu rodili sigurno,neko ih je platio,izbacio i sad ga boli tuki,naravno nece odgovarati za to. Da ovi papci prijave kome su psa prodali i da ga cipuju,da drzava ima registar pasa,nista se ne bi desavalo.Ali ne treba pobiti pujde koji sami pridju,cisto sumnjam da ce neki prici tornjaku pittu sarplanincu ili cemu drugom vecem.
Malo morgen miran.. Da okokućnog umiljatog pujde ne bi neki dan već bi bila rahmetli! Dva komada, ko dvije krave.. Uhhh
Tornjaka sam imao prije 13 godina. Bio je zaista dobar, poslušan, vjeran i miran. Nažalost zbog starosti je krepao Opet sam nabavio tornjaka, i sve je potpuno isto. Preporučujem svima koji hoće da imaju kučnog ljubimca da je DOMAĆE NAJBOLJE !!!
Kako u bosni prevode DNK...? Da Nije Komšijino.?
sponzor članka SBB hhh