Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo budala nema sakriven tenk, pat, pam ,kalaš, par zolja sa pripadajucom municijom....nema vise klanja 8========D vam genocidasku
vi ste tek "napredovali" do tenkova pamova kalaša, mi u RSu razradili tehniku "telepatskog unikreditnog zavoja", odnosno, očima možemo obeshrabriti ili uništiti (što je često bespotrebno) neprijatelja, i to sve putem MOZGA, GOD IS SERB!
obeshrabriti? očito ste to u periodu 92-95 pogrešno koristili, pa imalo takav efekat samo na vas.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Civilno stanovništvo=lokalne kabadahije koje terorišu sve oko sebe, obično glupi, nabildani ćelavi tipovi s bijesnim autima i kriminalnim dosjeom debljine telefonskog imenika.
Opis je, tačno u sridu.
Inace, u toku odrastanja patili od kompleksa nize vrijednosti i ovo je jedini nacin da privuku paznju. Znam par "lokalnih kabadahija", to veze sa zivotom nema. Mangupcici na baterije.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
a kako se dobije dozvola za ovu pucu? http://www.klix.ba/vijesti/svijet/snajper-od-tri-metra-islamska-drzava-ima-novo-improvizovano-oruzje/141204065
kakav glock,samo dvije tetke pod plecke ;)... nisam kriminalac! legalno
Najjaca utoka svih vremena.
https://www.youtube.com/watch?v=363r5otrNc0
kako lijep štoljPi..
Jeste najprodvaniji, kad smo za pola zemalja EU na crnoj listi te npr, Hecker modeli, pistolji Ceske Zbrojovke i dr.su nedostupni za nase trziste a i ako ih ima, cijene, sitnica, kao dobar karabin.
posjedovanje oruzja po zakonu, legalno je danas sasvim normalna stvar. to je nametnulo drustveno-politicko uredjenje zemlje kao sto je i na zapadu. ipak oruzje je najveci svijetski biznis, jaci od droge. nabaviti pistolj za vlastitu sigurnost je isto kao placati zdravstveno i otici privatno doktoru. policija i tuzilastvo=drzava nece da zastiti gradjane od kabadahija i budalavec ubire novac od nameta za uvoz oruzja a kasnije i kroz PDV. htjeli smo zadadnjacki nacin zivota...izvolite ga... i sigurnost se placa
Glupi smo ko kurčevi što se tiće mnogo stvari - ali kad su puce u pitanju bogami znamo šta valja a šta nevalja :)
Od sada smo spremni
Glock su najbolji pistolji-imao sam Glock 17 kada sam bio u austrijskoj vojsci+ stg 77 ..obe puce perfektne -s njima pogadja i slijep..
Slazem se:)
A šta ako si čorav? :)
Ova država potiče svoje stanovnike na nabavku neprijavljenog (namjerno neću da kažem nelegalnog) oružja. I dalje tvrdim da u ovoj zemlji imamo budale pravnike koji donose zakone i mijenjaju ih kako ko hoće i kad hoće (to najviše iritira strane investitore jer u Bosni nikad niste načisto na čemu ste). Primjer je da ste prije 5-6 godina legalno nabavili pištolj, istresli se popriličnu količinu para i dobili najzad dozvolu. A onda ONI prije 2 godine promjene zakon i kažu da prethodne dozvole ništa ne važe i da morate tražiti novu (odnosno opet da uzmu pare). A u novom zakonu još kažu da ako u određenom roku ne platite novu dozvolu vaše oružje je postalo ilegalno i imaju pravo da ga oduzmu. (a slučajno imaju vaše podatke). Ako ko ima u praksi da je ovo prošao, neka napiše ovdje da upozna građane. Ako ko zna slučajno broj prijavljenog oružja isto. Primjer 50.000 prijavljenih pištolja X 100KM nova dozvola = 5 mil maraka. Hajmo narode istresi se. Valja njima kupiti nova auta...
imam pištolj ko telečiju nogu
Znači, ukinuti kantone! Neće spasiti državu od političara ali će im donijeti glavobolju kakvu nikad nisu imali. Zakon u KS se čini odličan, trebao bi biti na nivou cijele BiH, zato ovo govorim. Za odluke bi nadležni bili gradovi koji bi pokrivali određene regije, a glavnu odluku bi donosili na državnom nivou. Kako natjerati političare na ovo kad je su građani ovce!?
Ja sam svoj kupio od turkovica , nekako za 5 minuta zavrsio, a ovo procedura, i niko mu u trag nemoze uci :)))
Treba napomenuti da ista prodavnica od nedavno ima u ponudi policijske uniforme veličina 5XL i 6XL od posebnih vlakana otpornih na fleke od bureka, sirnice i krompiruše da naše "dame" mogu bez straha drijemati u svojim policijskim stanicama.
...sa pomocnim dzepovima za ponudu od kladionice i onu "drvenu" olovku...
Oplakah