Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PRIJATELJU A U KOJOJ TI ZEMLJI ZIVIS JOS UVIJEK :) RS-U ILI BOSNI I HERCEGOVINI?? I DA KOJI PASOS IMAS??? IMAO SAM PRILIKU DA RADIM S MOMCIMA IZ RS-A NIJE BITNO GDJE I ZA KOGA ;ELEM PITANJE JE BILO U VEZI NEKIH FORMULARA IZ KJE STE ZEMLJA .........KAKO SU BILI BRZI NA ODGOVORU.I DA ZAMISLI KOJI JE TO ODGOVOR BIO???? RS MISLIS :)??? A NE NE PRIJATELJU ODGOVOR JE BIO IZ BOSNE I HERCEGOVINE;MADA SU TESKO PRELOMILI TO ALI AVAJ.
Jeli ti ne vidis ili neces da vidis razliku?
dobrodosli!
Citate li uopste? Poljska, Spanija i Italija zavrsavaju misiju ovdje, nemaju te zemlje lovu da vojsku drze van zemlje (Spanija manje-vise) i samo na njihovo mjesto dolaze Austrijanci. Broj snaga isti, samo kontingenti malo drugaciji.
Hmm, cek, a ovi sadasnji politicari nas ne kradu ?? Bolje ti je pozabavi se o nasim politicarima.... nek smo mi zlatni ;)
a i ti papak jedan, uzmi malo pa pročitaj tu istu istoriju i vidi šta su Austrijanci sve izvukli iz BiH, zlata, srebra, šume ostalih ruda i gradili svoje gradove. još papci kažu: fini su Austrijanci, ostavili nam željezničku infrastrukturu :) Naivčine papanske
daj ne seri majmune. pogledaj šta rade kulturni i plemeniti BBB po Evropi, ljudi ih dočekuju sa cvijećem, a o Zvezdi i pucanju na tribinama da ne govorimo.
VI STO GOVORITE OVO DA NIJE DOBRO ILI STA, PANICARI STOP !!!!! AUSTRIJA JE BILA BIVSI OKUPATOR BIH, ALI UCITE HISTORIJU PA VIDITE SAMO KAKO SU DOBRO POSTUPALI SA NAMA. NISU NAM ZABRANJIVALI NASU RELIGIJU (ISLAM), OSTAVILI SU NAM MNOGO SJAJNIH OBJEKATA... VIVA LA AUSTRIJA (L) I LOVE AUSTRIA :$ :$
OVO SAMO POKAZUJE KOLIKO SMO VAZNIJI NEKIM VOJNIM STRUKTURAMA, NEGO DIPLOMATSKIM...TUZNO, KAO SVE OSTALO!
To ih šaju Miletu grobaru da musliman ne udari po genocidnoj : )
Pa naravno da je tako,Danska uskoro zatvara ambasadu navodno zbog terorizma i velikih izdataka za njeno cuvanje u Sarajevu....katolici i pravoslavni ne trebaju vize za EU,sad bi Bosnjaci trebali ici po vize u Beograd ili Zagreb,a austrija salje vojnike u BiH,pa sad vi skontajte sta se desava ili sta ce se tek desavati.....nije ovo dobro,nije .......GMMUN
Malo sam guglo i izguglo fakat je tako: http://www.ambsarajevo.um.dk/ba/menu/ONama/Novosti/PromjeneUStrukturiDanskihPredstavnistvaUSvijetu.htm
okupator bivsi.sta ce nam oni
Zasto je ovo potrebno ?? Mada, kako god sigurno ovo nije na stetu BiH, posto Austrijanci su uvijek bili dobri s\' nama a tako ce i ostati akoBogda ;) ;)
dobar potez , hvala austrijancima!