Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka, hvala Austriji! Ali, nakon Petrica koji je za vrijeme svog mandata uspio da pokloni austriji kompletan bankarski sektor Bosne i Hercegovine, više nismo zainteresovani za njihove kandidate.
Pitam se uopste trebali neko,uporedzenju sa radom predhodnog prestavnika. Samo tapkanje u mijestu,a ubiranje dobre naknade (dobrog licnog dohotka). Trenutna ekonomska kriza na zapadu dovodi do velikog razmisljanja o novom kriznom zaristu.Tako da im i nije u interesu da bi nesto okoncali u Bosni. Najbolje bi bilo da to Bosanski narod izmedzu sebe rijesi.
Austrija je primala i ljude sa Kosova, Srbije, RS itd.itd...Mnogo je srba našlo utočište u Austriji...
Po zaslugama u Austriji je trebalo biti ,,nicije\'\' ili dijete demobilisanog borca dignutog iz pepela - ali po zaslugama bivseg direktora Svjetlosti, bodovi su prebaceni na ime drugog (kome je ,,nicije dijete\'\' moglo biti profesor) ciji je otac jedan od najuspjesnijih ,,bh\'\' biznismena - postratno - naravno. Slucajno sam cula da su Bog ili Sotona tom prokletniku - direktoru Svjetlosti vratili i isplatili u patnjama s kamatama svo zlo koje ce i drugi da plate s kamatama - ili njihovi potomci - prije ili poslije - pa taman da su na drugom kraju svijeta. ps. Idioti - ja ne optuzujem Austriju - nego ,,naturalizirane bosnjacke\'\' Austrijance - o cijim aktivnostima je cuo cio svijet. Cast izuzecima. Ovdje bi najbolji visoki predstavnik bila Condolisa Rajs.
ma ko god dodje, nama je svejedno, oni dolaze i odlaze a mi tapkamo u mjestu... ti \"predstavnici\" dodju, zakuhaju i odu.. poslije mandata u Bosni dobiju jos neko bolje mjesto u EU i to ti ga je to...
Austrija je zlatna zemlja ... ko god je za vrijeme rata došao kao izbejglica ili sl ostao je, dobio je šansu da radi ,da se školuje itd. a poslije rata niko se nije morao nasilno vratiti kao što su tp pojedine zemlje radile.(uzmimo Njemačku npr.) Imaju jedan od boljih socijanih programa, a možda i najbolji u Evropi za nezaposlene i familije. Zato psssst i bez glupih komentara!
@5do5 Nasmijavas me:)
@5do5 Ne seri glupaco!
@wtf, Nauci se CITATI ne između redova, nego BUKVALNO. PS.Austrija je zaprimila ne ,,nase\'\' nego ,,izbjeglice\'\' - ili ti sinove i kceri privilegirane ,,bosnjacke elite\'\' - protiv Austrije nisam JA nego oni koji su poslali svoje sinove i kceri iz ove zemlje kao ,,nadnaravne talente\'\' ili kao ,,izbjeglice\'\' - i oni koji putuju po svijetu od para poreskih obveznika DRZAVE FEDERACIJE (za razliku od Dodikove Republike Srpske) tragaju SVIJETOM u potrazi za najpodobnijim njihovim najnovijim zastitnikom, pokrivacem i podupiracem njihovih ideala radi kojih su se prekjucer drzavljani BiH - borili za GRAĐANSKU drzavu BiH - jucer se probudili bez pitanja BH GRAĐANA - kao etno nacionalno bosnjacko pleme, a danas vec mirno spavaju u DRZAVI FEDERACIJI - a vec sutra se ,,mogu\'\' probuditi u Bosnjakistanskoj filjdzan avlijici.
Mogla je i Franju Ferninanda preložiti
trazi se najnoviji zastitnik uskostranackih fasistickih interesa vodece bivse bh ,,drzavne elite\'\' - najbilizi za obradu PREKJUCER - 5. veljace/februara 2009. - na federalnom parlamentu - utemeljene DRZAVE FEDERACIJE !!! - Mora da ce biti kako je OPET Dodik BIO dezurni presjedavajuci parlamentarne skupstine - i OPET je ,,genocidni\'\' Dodik prevario zrtvenu jagnjad - koje se ,,oficijelnim\'\' DRZAVNO FEDERALNIM ustavom naziva stanovnistvom - ali samo kad ga treba zrtvovati za razlicite interese federalnih ,,drzavne elite\'\'.
o cemu ti pricas? eto, sad austrija ispade satanska drzava zato sto je primala nase izbjeglice. ma mi smo maheri da od pozitivne stvari napravimo negativnu! austriji svaka cast sto je primila bosanske izbjeglice. a konstrukcija \"budzet poreskih obveznika drzave federacije\" nema smisla. razmisli malo o onome sto pises.
,,Austrija\'\' - predlozila? To je ona drzava u kojoj su posljednje utociste i PRVO UPORISTE pronasle BH ,,patriote\'\'? Opet se iz budzeta poreskih obveznika DRZAVE FEDERACIJE kupuje najnoviji predstavnik?