Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eno odmah srbi! vidis da je rjesio niz teskih slucajeva i downunder. al zato nije guzio i eto ti. sex je korjen svega djeco!
covjeku dosla zuta minuta, otiso u oruzanu i upuco se sacmarom. Osim sto je radio na slucaju Slobe M., jedan je od najpoznatijih detektiva u Australiji - jebo' CSI covjece. Ali haman nesto mu bilo ... Sto se tice srpskog lobija ovde, puse racku pravo dobro, ko i svugdje!
o stvarno o ... jebo ga bog... gdje ide sad u tamnu noc...
To je milosevic poslo` ubice,zataskavaju jednog po jednog......Ebem li im majku,svi ce onu u hag jednog dana....prije il` kasnije!!!
Cpbi su ga ubili ba, iz kojeg razloga bi se ovako uspjesan covjek ubijao sam taman kad mu je krenulo
ja sam zivjela u australiji srpski lobi je tamo strasno jak cisto ubistvo
Neka, neka, griznja savjesti zbog Slobodana nevinog Srpskog mucenika. Ima Boga!
Sjebali ga srbi... e moj Leach....
rip kolega
aaaa sta ima samoubistvo