Komentari (248)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ista ona govna koja su posvecivali tenkove prije napada
Ovog gore banovali više puta je je nepismen.
naravno,moraju da se kriju da ih ne isporuce kao kpt.dragana ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cuj bio primoran... Uz prijetnju oruzjem ili sta?
pa da mu nije njih bilo nebi nebi nikad ni cuo za Australiju a ne da uzima drzavljanstvo. Ne mozes ti to vise vratiti u Bosnu a ne na selo
sta radi srpski pravoslavni centar u tom gradu?je li bas morao u tom centru,nema bas nijedan katolicki centar u tom gradu?gospoda nije mogao otici u drugi grad ili malo cekati sa dobije papire?i onda kmeci,pa ko ti je kriv imao si milion opcija.
Pa što nije protestvovao i odbio da uđe u takvu prostoriju? Zato što je bošnjačka ovca.
Frajer dobio priliku sa de pokloni slavnom generalu, a komšijaga cvika... Niđe veze
uzas!
papak je trebo da ih popljuje sve redom i taj jbni pasod i okrene se i izadje. tuzi debile za uvredu i uzme lovu i zadrzi cast i ponos. jbna gamad cetnicka!!!
Ironija sudbine.Mozad je covjek jedva izbjegao kamu a sta ga doceka na drugom kraju svijeta.
Genocidaši ostaku genocidaš ma gdje bili.
Pa blento jedan što sebe nazivaš "Aktivacija", kad ova zemlja sebe bude zvala Sjedinjene Bosanske Države, onda će možda i bit logično da svi sebe nazivamo Bosancima, a dok nam se država Zove "Bosna i Hercegovina", onda je logično da se zovemo Bosanci i Hercegovci. Zajebi ti tu svoju logiku " Što je babi milo, to joj se i snilo "! !!!
Nije mi jasno kako jedno kulturno drustvo moze velicati idiote koji su godinama ubijali i palili u Sarajevu i citavoj BiH sve sto ima veze sa kulturom i suzivotom? Sve dok ne bude postojala ta distanca u njihovim glavama, mi necemo imati o cemu pricati.
Ko je koga poklao i napravio genocid koristeci rijec "braca" koju i danas koristite, idi lijeci se majmune.
Ne znam sta je plavija, nerazumljivo pises, da ne govorim da si nepismen, tako da mi se ne da sa takvim osobama voditi korespondenciju.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovaj priodaje karakter ako ga uopste ima za drzavljanstvo.
za australsko drzavljanstvo ja cu dat zakletvu u buretu govana ako treba. nek natrpaju do brade i nek kazu sta treba da kazem!!
Uh jbt, zar je dotle doslo?
:))))) operes se za cas a stvarno je drzava dobra za zivot (ako te ne pojede ajkula il bocne kakav opasan akrep)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Mogao bi mi obe ruke odrezati ali nebi polozio zakletvu
Al si karakter, svaka cast.
sasapushkin Pa bro nebi ni ti zasigurno dao svoje dostojanstvo pod noge nekome.
Koga ovo više zanima. Molimo vas dajte nam rezultate SDP-a šta su radili zadnjih godina
australija je druga domovina ceta poslje kanade to se zna
ma jok!! ustase su jake dole. imaju cak svog predstavnika u parlamentu koji se bori za prava hrvata. serben su u čikagu i kanadi, mada ih ima i doleka :)
@grad srbi vec vladaju svijetom samo sto svijetu to jos niko nije reko. ozbiljno. gledao ja na rts-u a cujem da i popovi to na misama pripovjedaju. svaka vam cast!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)