Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Halo, cujemo li se ucenici, posebno ispod pazuha?
Čim sletiš sa avionom u BiH shvatiš da su djecu zatrovali sa učenjem samo svoje religije po školama tako da je teško očekivat skorog poboljšanja u multinac. sredini.
Djeco bjezite odavde... koji ce te ku..ac ovde.. ne ocekujete valjda da ce se nesto promjeniti nakon ovih I narednih 5 izbora sa istim predstavnicima za koje mozemo glasati!
Ovo je možda jedina nada ovoj državi...ali kad ih vidim koliko ij ima,tešk oda će biti išta....dijeco,kad bi se kandidovali,od mene bi imal iglas...jer vjerujem da želite bolje.... Međutim,u jednom grješite...to ste trebali poručiti građanima BiH,a ne političarima...pa ko bira ove političare,nego građani...