Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve mafije su poprilične organizirane, pogotovo one političke. o svakom detalju vode računa pa tako i o elektronskim medijima, svoj mladi kadar već od starta uče da lupaju nebulozne komentare poput ovih od k8št8, sunčice i superčevapa. isto radi i sda i sbb banda. to je sport za ljude u bosni. vlast je jedini sigurni izvor prihoda bez da se radi, pa je logično da treba sve poduzeti da se bude na vlasti.
Pa naravno SDA uvjek suruje sa kriminalcima i lopovima, Nisam iznenadjena
@ k8št8 slažem se sa svim što si rekao, ne kontam gdje si ti vidio da ja njih branim, ja sam samo rekao da je budimir mala maca za njih. razlika je samo u tome što u taj paket o kojem ti govoriš ja ubrajam i sdp bagru.
Ništa novo od SDA, prepali se za svoje guzice, jer su saučesnici u ovom slučaju! Još jedan dokaz da narod zna kako kradu Bakir i SDA!!! POGLEDAJTE: http://www.avaz.ba/vijesti/iz-minute-u-minutu/prica-iz-naroda-audi-mu-naudi
budimir ispašta iz razloga što nije htio raditi po naredbi mafije na vlasti, to za što se on tereti je smiješno u odnosu na lopove sa vlasti koji uništavaju svu društvenu imovinu počevši od grasa pa nadalje. zašto sipa ne zatvara dode, zlajoglue i bakiroglue koji kradu i sramote ovu zemlju. ako neš slušati kurvin sine nećeš ni jesti - to je poruka koju je banda na vlasti poslala budimiru i zato je budimir u pritvoru.
Smiješno je to što je oslobodio 160 ubica i kriminalaca? A SDA I EXPERTNA VLADA SUADA ZELJKOVIĆA UDBAŠKI JE NAPALI NA GRAS, NAZIVAJUĆI LJUDE I KRIMINALCIMA , TERORISTIMA I SLIČNO. PRIJETE IM AKO ŠTRAJKUJU , DA JE TO NE ZAKONITO I DA ĆE SNOSITI SANKCIJE ..A TO ŠTO KS, PREMIJER I MINISTAR BUBICA KRŠE ZAKON JER NE UPLAČUJU DOPRINOSE NIKOM NIŠTA ...KOLIKO ZNAM , SVAKOG PRIVREDNIKA SE KAŽNJAVA KAD NE UPLAČUJE DOPRINOSE UZ PLATU .. NARAVNO U ISTO VRIJEME, DOK DEMAGOŠKI PRIČAJU DA SVE RADE U INERESU GRAĐANA, POVEČAVAJU SEBI PLATE I PRIVILEGIJE. TI RADNICI NISU PRIMILI PLATU NEKOLIKO MJESECI, NEMAJU ZDRAVSTVENO, NE MOGU OTIĆI LJEKARU, NI ONI NI NJIHOVE PORODICE, JER IH JE SDA UNIŠTILA KAO I SVA JAVNA PREDUZEĆA OD ŽELJEZNICA FEDERACIJE PA NA DALJE I NANIJELA IM VIŠEMILIONSKE DUGOVE! FUJ KOGA TI BRANIŠ!!! Sram da bude sve koji su glasali za tu bagru koja nam uništava državu i naše živote!
trazim zenu bosankjinu, imam 20 godina, i zivim u austriji neka mi se jave na fb :))
Pa ko bi opstruirao sjednicu ako ne SDA, prepali su se da i njih ne smjeste kod Budimira! Ne kaže se džaba NE LAJE KUCA RADI SELA, VEĆ RADI SEBE! Ne znam zašto im je toliko u interesu da brane Budimira, a ovim napuštanjem sjednice su i pokazali da su i istom košu i da krše zakon kao i Budimir! Smiješno i sramotno!
Odakle pravo vama kao drzavnim radnicima samoincijativno napustanje posla???? Kako vas nije sramota na kraju uzeti platu za nerad???? I da, de odugovlacite jos sa rjesavanjem Budimirovog pitanja, pa neka sve stoji...
Odakle pravo premijeru da ne saziva sjednice?!
Pa vidi se da su i oni banda, baš kao što je i on !!!
Realno, niko nikoga ne stiti bez razloga