Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi srpskog clana predsjednistva sto je ozaren, uletio bi u nju ko krmak u kukuruze.
u ime svih gradjana republike srpske i bosne i hercegovine predsjedniku dodiku sretan redjendan i da nam jos jednom potvrdi mandat predsjednika
Sa zeljom da Bog da ko Sanader zavrsio
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
guzva u sesnaestercu
prosto me stid bude kad ih vidim onoliko kad neko dodje...
A sta je sa srpskim ministrom sigurnosti, Scepom??? Jel to ga izbjegava??
Najsiromasnija zemlja u Evropi, al´ se ima za tri predsjednika... Kad je bal nek´ je maskembal... U zemlju mi se propada od sramote kad ih ovako vidim.
sarada!
A vidi komentatora niko im nevalja samo sto nisu jos napisali et i Edston kriminalka, stavrno ste jadni nevalja vam kad nedodje nevalja kad dodje nko vam neugodi nk nemisli svojom glavom sve partiski kuriri ibotovi koji pisu komentare kako im centala naredi.Vama j najblj dat pusku uruke i u rov po 5cigara dnevno i tanjir graha za to ste vi.Nvalja kad se Bakir sastane sa et arapskom delegacijom a kad vucic vojvoda se sastaje onda pitate a staj sa nasim djesi Bakire..Nije zvaka za seljaka a ni demokratija za svaku marvu.dalaj lamu da vam dovedu sutra bi ga prograsili lopovom i kriminalcem..
Lobira za treci entitet. Nemojte nagaziti na minu ko ukrajinci.
EU nikad, ali NIKAD ne lobira, ako može DIKTIRATI.
U red u red sinovi.. radmanovic ko mr bean..
Torbicom ih Catherineeeeee!
KAKAV NAROD,TAKVA VLAST
Treba postaviti bombu ali reći Komšiću da izađe.
Gdje je Ramiz Salkić da padne ljubav na prvi pogled?
ma sjajno!
Dosla da se posavjetuje sa Bakirom o svom stajlingu, mozda joj da popust u Zari :D
Tri ženskotira ...
A što to nam nema gospodina Kurca? Biće to veliki dan za bh diplomatiju kad sva tri člana predsjedništva i ministar vanjskih poslova ga prime!
quota 1.05 da nece napraviti nikakav pomak...
Sve preko 1.01 je poklon...