Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bar je ovako sa maramom koliko-toliko ljepša....
a sto ce Astonici mahrama ?! Zapade, Zapade ...
To se zove poštovanje, a to ti je nešto što upražnjavaju civilizirani narodi, za razliku od tvog plemena.
@Scirea ne, to se zove "beskorisno podilazenje", vjeruj mi ...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ove fašiste Amerikance sve treba pobiti !!! Zapad je i režirao raspad moje Jugoslavije, a glavni glumci su bili unutar moje Jugoslavije 8balije, ustaše, četnici itd) !!!
Mene je '92 sa okolnih brda gađala JNA sa sve pentagramom, te njene specijalne jedinice poput Niških specijalaca, a nijednog marinca ne vidjeh, balavi podrumski četničko-komunistički isprdku.
p.s. iskreno se nadam da SIPA prati fašističke komentare koji pozivaju na ubijanje, kakve ostavljate ti i tvoj alter-ego SFRJ.