Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
996
Neće Paddy?Hoćemo mi!
Vrijeme je da se spojimo sa maticom, ostavimo cete i balije da se poubijaju medjusobno
bas mi je drago , neka nama republike srpske
997 Eldine
Ja zgazio jos jednoga opet ti treba 999
Evo Eldine jos samo 998. Selam
Eldine, treba ti jos 999. :)
Vi i ja nista necemo promjeniti. A bogomi, da ima jos jedno barem 1000 momaka, sto misle kao ja, nebi Esdaun ni nikakvi drugi stranac nama dalje zapovidao. Nema za nas cekanje vise. Sta nezelis Bosnu, na evo ti metak u celo. Mi se brojimo svakako kroz koji dan jos kao teroristi. Hajmo se brate vise tako i ponasati. Kolko dugo cemo jos trpit Hrvate i Srbe? @ Siroki U: Nema nama sa vama. Izdali ste nas jedanput i vise nikad. Mi da vam napravimo veliku Hrvatsku? Sanjaj dalje. Ako zelis rat - Krenite sami, pricate da ste vi oslobodili (HVO) Hrvatsku i Bosnu sami. Ponovite. Mi cemo sacekat. Ko ostane ima pravo pobjednika da se ondah malo sanama ravna. Ne existira demokratija nigde, zato nas ce samo nacionalismus spasit. Sta diras mi brata, evo ti po glavi. Bidni opasan pa nece te niko vise ni dirat.
ZAO MI JE STO JE RAT ZAVRSEN! VOLIO BI DA JOS TRAJE I DA SE SVA STOKA POUBIJA PA DA MI KOJI NE GLEDAMO KOJE SI NACIJE I VJERE MOZEMO ZIVJETI U MIRU U OVOJ !NASOJ! BOSNI I HERCEOVINI!
ZAO MI JE STO JE RAT ZAVRSEN! VOLIO BI DA JOS TRAJE I DA SE SVA STOKA POUBIJA PA DA MI KOJI NE GLEDAMO KOJE SI NACIJE I VJERE MOZEMO ZIVJETI U MIRU U OVOJ !NASOJ! BOSNI I HERCEOVINI!
Sudnji dan, potpuno se slazem i pridruzujem apelu.
Genocidna tvorevina koja se zove "RS" moze nestati samo ekonomskim iscrpljivanjem, nikako drugacije. Kao sto je nestala istocna njemacka jer je u ekonomskom pogledu zaostajala svjetlosnim godinama za zapadnom njemackom. Kada Federacija bude zapadna njemacka, a "RS" istocna, vlasi se sami traziti ujedinjenje kao sto cmizdre za federalnim penzijama. Federacija je vec sada puno razvijenija od cetniteta, a da bi razlika bila jos drasticnija apelujem na sve gradjane da ne kupuju nista cetnicko, da ne daju cetnicima nikakve poslove, na primjer, gradjevinske u sarajevu zato sto su "jeftiniji", da se firme i Federacije ne reklamiraju na cetnickom Pinku, da direktori firmi ne kupuju npr. Pezo u Verano Motorsu jer je to cetnicka firma ma kakve popuste davala, da se ne kupuju keksi iz Prijedora, CD-ovi iz Lukavice, mineralna voda iz Zvornika... Ima toga jos. Ne dajte im feninga, svaka para koju im date ide u korist opstanka "RS" i kasnije nekog novog pokolja nad Bosnjacima. Takodje, lose je ovo stvaranje tzv. zajednickih institucija sve dok opstaje "RS" jer se cetnici kace na drzavni budzet koji najvecim dijelom finansiraju gradjani Federacije.
jedini moguci komentar je SVASTA!
DAJEM KOMENTARE KAD SE VRIJEDZAJU HRVATI U BOSNI,I KADA JE PRVA TEMA NOGOMET ODMA USTASE OVO USTASE ONO...A ZAJEDNICKI CILJ JE SLOBODA I OSVETA NAD CETNICIMA( U SIROKOM NIKADA I NECE DA PJEVAJU CECE-MICE-JOCE I OSTALE TROFRTALJKE ZA RAZLIKU OD VAS TUZLA...) JA NEMRZIM BOSNJAKE-MUSLIMANE I NIKADA NISAM NI MRZIO,POGLEDAJ TE KAD NAM DODJE LEOTAR U GOSTE I KAD DODJE ZELJO-SARAJEVO(JOS POKIDAJU STOLICE MANIJACI...A MI CETNIKE DOCEKAMO SA SAHOVNICOM SLOVOM-U-A VAS NE,KAD STE I VI BILI USTASE I STA JE TO SRAMOTA MOZDA,HE,BAR DA SU POBIJEDILI U RATU,SAD BI IMO DVA SRBINA I DVA CIGANA U VRTU DA MI CISTE TRAVU I ODRZAVAJU OKOLIS DOK BIH SA BICOM IH TUKO,EEEE ANTE I ADOLFE STA NISTE...POZDRAV ZA SVE PRAVE MUSLIMANE( A NE ZA PROVOKATORE KOJI KAD VIDE SIROKI-ODMA USTASA...