Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lijepo covjek objasnio... nelegalno prema zakonima BiH i prema odlukama Dejtonskog sporazuma!
Ja.. jednostrani referendumi su losi..ko onaj 92 ... ali nee.. nije isto.. ono je bio NAS referendum.. mi imamo pravo.. jer mi smo mi.. mi smo posebni u odnosu na druge..cak i ako je ovaj referendum samo u vezi nekog praznika..nema veze..mi smo posebni.. niko drugi nije
....pa prvo je bio pleboscit kojim je utemeljena genocidna i bio je cisti fasizam samo su se srbi pitali !!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (31)
Konjino, jesi li isto tako govorio za 1 mart 92, . Da ste bili posteni da i tada uvazite razlike isto kao i sada ne bi bilo sukoba. Ali vi ste htjeli da zadovoljite svoje apetite, da potrosite atne rezerve, da nam upropastite naprednu privredu, da nam date u donaciji bolesne stoku, zamrzavanu hranu po pet puta i sl. Sada se trudite da nam objasnite kao vasu veliku paznju prema svima, a drago bi vam bilo da mi ponovo zaratimo sto nisam siguran da ih ima dovoljno kao 92.
djesi bio 1992. tad je bio ok jednostrani referendum kada je trebalo sjebati sfrj.... ja postenja
čiji je miljenik sloba bio godinama, engleski, francuski, švedski, nastavi niz
Paddy ne seruckaj vi ste ovog Laktaskog horoza i doveli na vlast vec samo objasni da se vasa nakana jednom razluci.JESTELI GA DOVELI DA URUSI BIH ILI DA BUDE GROBAR GENOCIDNE TVOREVINE.To treba da Zapad objasni narodu.
E da je ovog cicu vratiti da ih dovede pameti sve redom a ne ovaj Incko, njega ni pippp ni kući vodi..ko apaurin je...
Kmeeeeee kmeeeeee kmeeeeeeeeeeeeee Dženocajd kmeeeeee heeeeeeellp Inzko heeeeeeellp please genocid heeeeeeellp Bosnia now
Ja budale mati rođena.
Fataj te ga, sta, se, ceka moze pobjec na Kipar!
Ako je nelegalno sto ga ne uhapse, ili nema veze sto je nelegalno.
Zar je živo g.vno !?!
Bio je jednostran i nelegalan i 92....ali vi ste onda palili vatru...zajedno sa Klintonom. Mrs pi4ko..
@Muha994 Naporno mi je da na tebe tintu trosim...
Bih kao republika je imala pravo kao i druge republike, a ovo sto cetnitet sprovodi anketu bice sankcionirano budi siguran.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Čim se on javi,nije mi dobro
A ja ovog klixa više u p.m sa referendumom pa znate li i o čemu drugo pisati ako ne znate copy/paste sa drugih portala Stvarno smarate o tome.
reče čiko koji je ubijao rakiju s ratnim zlocincima, zna se kojih