Komentari (206)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidite da je vazno mjerenje, neki dan kad je bila ova vijest ismijavali ste "zasto mjere budale" a u stvari "budale" otkrile 300.000 maraka prevare
Jesil gledao Pjanića na BHT1 to ti meni reci.
nisam, kad, sta??
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Nekad je 3 cm jako bitno :-)
@cellems You ain't gonna get no pussy no way.
Ma jašta ko zagor.
malo tender, malo autoput, novi stan za 40.000 KM u uniprometu, dan-dva premijerskog ''posla''
http://VisitsToMoney.com/index.php?refId=316407
dok domace firme propadaju oni uzimaju tamo neki Osijek kotex i Strabag,a stalno pricaju da kupujemo domaće..
Jednostavno: Odgovorne zabetonirati od razlike koja fali, da svaki put kada prodjemo tom cestom predjemo preko njih i na taj nacin zahvalimo na izgradnji ceste:-)))
tanji je on i na dionici podlugovi-visoko, sto su radili domaći "stručnjaci".... kad bi sve dionice autoputa premjerili, vidjeli bi da su svi lopovi, samo neki veći , neki manji. Tj deblji i tanji.
IZVODJAC RADOVA: OSIJEK KOTEKS NADZORNI ORGAN: IGH ZAGREB (JURE RADIC bivsi ministar HR vlade)
Konacno izlazi na vidjelo sta nam je sadasnja vlast uradila...i to "izvire iz asfalta"!!!Ako vam do sada nista nije bilo jasno valjda vam je SADA jasno !
da li je te radove bosna izvodila,nebi se mjerilo, a ovako,trazi ljude po drugoj drzavi,a nisu jos ni svoju sredili,,, šuge
Kod nas 10cm asfalta, u Njemačkoj 50-80. Taman tolika je razlika u svemu. Nastranu što se od jada od 10cm pokralo 30%.
kod nas sve s brda s dola
Čuj zbrda zdola, ljudi napravili folušku i pokrali par miliona. Organizovano maksimalno ko i uvijek kad se treba krast.
Obulaznica koštati bar 20,1 milion više nego što je ugovoreno. Živi bili pa vidjeli za dva mjeseca. Dokumentacija je kopirana!
Čitava šteteta po kasu federacije će za dva mjeseca, na obilaznici oko Sarajeva preći cifru od 201 milion KM. Neka se se očituje Karić, naravno, ako smije! Dokumentacija je kopirana.
Neko nije bio u talu, pa rek'o sipi gdje da buse :P
Lakse cenat u paksu, nego cenat nasem "stadu" u glavu!
Hasan Hoti je lopov,garnat je on mazno tri centa a nije bosanac!