Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
J.bo vas onaj ko vas sastavi!
Atabošnjak Bakir i atakrimen Fahrudin...
@Adoaudi Najjači lopovi i lažovi u historiji BiH.
Od mene nećete sigurno dobiti glasa, bando udružena lopovska!
Od mene će dobiti ... ma znaju oni što...
KAD JE REKAO RAHMETLI ALIJA,IMAMO PARE DA SVE VOJNIĆKE KNJIŽICE ISPLATIMO U KEŠU,TADA SE DOGOVORIŠE U 1 KORPUSU,NEDAMO,BOLJE DA MI PODJELIMO IZMEĐU SEBE,JEBO BORCE,I PODJELIŠE I NAPRAVIŠE TALIJANU I HADŽIPAŠIČU SMICALICE,JER SE ONI JEDINO NISU SLOŽILI SA NJIMA.PRIJE SMRTI ALIJE ,ADNAN TERZIĆ JE BIO SEKRETAR ĆESTO JE ALIJA ZVAO POJEDINE DA SPREĆI OVE STVARI ALI NIJE MOGAO PROTIV POJEDINI.,,,,NIĆIJA NIJE DO ZORE GORILA PA NEĆE NI NJIHOVA.ŠIFRA--1993-VODA JOŠ UVJEK TIHO TEČE.------BPS-JEDINI
NEVJERUJEM NIJEDNOJ STRANCI ,ALI GLASAĆU ZA JEDINOG GENERALA KOJI NIJE PRODANA DUŠA.I IMA DOBRE LJUDE BPS-SEFER HALILOVIĆ
U kom smislu najjača???
Ma i vi ste k za usi
Ko ovoj prelivodi ili ti papku vjeruje - svaka mu čast! Zabost će te vi, SBB-ovce nož u leđa SDA-u. Neće Šćepo ništa oprostiti Žutom i njegovima! Nikada nije imo merhameta prema bilo kome.
jedva cekam izbore da glasam, da mogu kako dao bi vam dva glasa...probacu nagovorit i suprugu da i ona glasa za vas jer vi ste nasa buducnost(radovacu se kolaciji u Njemackoj)
RR <<< Đe te nađe takvoga, ta tvoja hanuma?
NE, u u SBiH je SDA ušla tokio otpozadai da mu je IZAŠLA NA USTA !
jaki zemlja!! sve tarzan do tarzana!!!
Kriminal, laži i obečanja i nameti, plus zaduživanja zemlje i naroda, kod MMF-a, a što se je ispostavilo u slućaju Fahra da negiraju sudove i tužilaštva kad treba braniti šefa od odgovornosti, jer ne postoji za sad bolja pozicija od funkcionera vlasti, pa kako da im njihovi predsjednici partije nisu idoli.
Znaci nema vise Bakira u Avazu.
Mafija se lako dogovori oko raspodjele plijena...
kad sda potrosi i sbb onda slijedi koalicija bakir-dodik
Najjači lopovi i lažovi u historiji BiH.
Kad se Fahro i Bakir prije pomirise ?
Ja sam se prije tri mjeseca isclanio iz SBB od momenta kad je SBB odbacila svoju politiku i prihvatila politiku SDA. Ona je stranka samo na papiru kojom u praksi upravlja SDA, Situacija je identicna onoj u Sjevernoj Koreji. Clanovi i biraci se ne pitaju nista, kada veliki Vodja promjeni misljenje i okrene politiku za 180 stepeni, svi se iste sekunde bespogovorno prilagodjavaju. Avaz je najbolji primjer zavisnosti i neprincipijelnosti te stranke cija se politika moze nazvati "kako vjetar puse".
JEDNOG DANA ĆEMO SHVATITI(NADAM SE),DA SU OVI KAKO SEBE NAZIVAJU POLITIČARI NA JEDNOJ A NA DRUGOJ STRANI JE NAROD. TO JE SKUP BANDITA KOJE JE TITO NEKADA SLAO NA GOLI OTOK. A JBG DOĐE DEMOKRATIJA,NESTA TITE,AL OSTA GOLI OTOK.